2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا شما هم ترکی با این زبون نیش دار 🤭🌷 کاش دخترای خودشون رو ترجیح بدن همیشه و دخترای دیگه رو بدب ...

بنظر من که هرکی بایه ترک ازدواج کنه خوشبخته

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬

همه جا آدم خوب و بد هست.اما زندگي با تبريزيا خيلي سخته

اوايل خيييلي تحويلت ميگيرن و فارسي حرف ميزنن باهات بعدا ازت انتظار دارن تركي رو مثه خودشون حرف بزني ، زبان تركي سخته ، و بيشتر جاها و تو مهموني هاشون  تك و تنها ميفتي و اهميت نميدن بهت. و چون تركي بلد نيستي تشخيص خوب و بد آدماش برات سخت ميشه نميدوني كي دوسته كي دشمنه. آدمهاي تشريفاتي هستن و بايد مثه خودشون زندگي كني و پذيرايي كني ازشون. خيلي جاها سرت كلاه ميره مثلا تو بازراشون. نسل هاي جديدشون دوس دارن فارسي حرف بزنن اما مورد انتقاد نژاد پرستاشون قرار ميگيرن و از فارسي حرف زدن پشيمون ميشن.. هميشه و همه جا بايد تو مهمونيهاشون حضور داشته باشي. اگه به هر بهانه اي حتي اگه موجه هم باشه، نري ، بي احترامي كردي بهشون. رسم و رسوماتي دارن و فرهنگشون با ما فارسا خيلي فرق داره.. نه اينكه بي فرهنگ باشن.. اما سبك زندگيشون فرق داره.. بهترين غذا رو بزاري جلوشون باز ايراد ميگيرن، چشم هم چشمي خيلي توشون هست.جهيزيت بايد كامل باشه و گرنه يه عمر سركوفت ميشنوي.. اما آدماي دلسوزي هستن چون غريب هستي هر كاري از دستشون بربياد انجام ميدن..ميگن مردسالارن، اما عملا زناشون مخصوصا خانوماي سن بالا تصميم گيرنده هستن تو زندگي.مرداشون فقط دست پخت مادرشون رو قبول دارن.. مرداشون خيلي احساساتشون رو بروز نميدن. زنهاي فارس نازكش ميخوان اما كمتر مرد تركي پيدا ميشه كه ناز زنشو بكشه چون ذاتا مغرورن.. اما تا دلت بخاد واسه خريد اسباب و وسايل زندگي خرج ميكنن. مرداشون خوشگلترين زن رو دارن اما باز چشمشون دنبال زناي ديگست.. شهر قشنگيه و خوراكي هاي خوشمزه داره بهترين لباس هارو ميتوني بخري امكانات شهرشون خوبه، سعي كن تهران زندگي كني چون تهران قابل مقايسه با شهرستان ها نيست . آدماي خوب و مهربون زياد ديدم تو تبريز.مادرشوهر ترك زياد تعريفي نداره..اما پدرشوهرا خوبن.. مرداي ترك از خانواده خودشون خيلي تاثير ميگيرن.. مرد ترك اصولا لجباز ميشه..بازم ميگم همزمان آدم خوب و بد همه جا هست.. اما كلا بايد خيلي منعطف باشي و بتوني باهاشون كنار بياي.. تركي هم ياد نگيري خيلي محاسن داره 😉اما ياد نگرفتن هم هزار دردسر.. ناگفته نماند پسراي ترك دختراي فارس رو دوس دارن چون لطيف و ناز و عشوه زياد دارن..

بنام خداوند بخشنده مهربان
قطعا شما هم ترکی با این زبون نیش دار 🤭🌷 کاش دخترای خودشون رو ترجیح بدن همیشه و دخترای دیگه رو بدب ...

زبونم کجاش نیش داره😶 این حجم از توهین به یه قومیت خاص هم اصلا قشنگ نیست ولی تاجایی که خودم دیدم و میدونم ما خیییلی کم از لر و کرد و شمالی دختر میگیریم 

ثانیا الان منم اطرافم هستن کسایی که با لر و کرد و شمالی ازدواج کردن و مثلی چی پشیمونن باید بیام تعمیم بدمش به همه؟تجربه شما خوب نبوده دلیل نمیشه که برای همه صدق کنه 

بهتره که نسخه همگانی نپیچید

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
همه جا آدم خوب و بد هست.اما زندگي با تبريزيا خيلي سخته اوايل خيييلي تحويلت ميگيرن و فارسي حرف ميزنن ...

بایه حرفت مخالفم

ترکا خیلییی بااحساسنو باالفاظ زیبای ترکیشون کلی محبت زبونی میکنن که ادم دلش قنج میره

اما فارساییو دیدم که با زنشون مثه کوهه یخنو هیچ احساسی ندارن

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬