2777
2789
دقیقا منم بر این باورم ک همه جا خوب و بد داره هیچ قومیتی بد نیست ما ترکیم عروس کرد داریم مثل ماه میم ...

برای منم جای سوال داره، ما خودمون هم با غریبه وصلت کنیم خیلی بیشتر از خودی ها تحویل میگیریم ناراحت نشه چیزی بهش برنخوره ولی تهش اینهمه گارد...

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زبونم کجاش نیش داره😶 این حجم از توهین به یه قومیت خاص هم اصلا قشنگ نیست ولی تاجایی که خودم دیدم و م ...

عزیزم درسته هیچ چیز مطلق نیست 

اما خب هرقومی به یه چیزی مشهوره ، و واقعا چون آدم های منعطفی نیستن خیلی ازدواج باهاشون سخته ، منظور من این نیست که اصلا خوب پیدا نمیشه ، غالبا این ملدن که با خودشون ازدواج کنن نتیجه بهتری میده مثل قوم عرب که وقتی با خودشون وصلت میکنن خیلی آرامش بیشتری برقراره تا با فارس.بالاخره تفاوت فرهنگی خیلی چالش برانگیزه

دوستان لطفا توجه کنید که وقتی میگید ترک شامل به کلیت میشه مثلا زنجان قزوین اردبیل تبریز ارومیه و.... ...

قزوین و ارومیه و اینا ترکن آذری  نیستن  .. زنجان تبریز اردبیل ما ها آذربایجان ترک آذری هستیم

✌✌✌✌
قزوین و ارومیه و اینا ترکن آذری  نیستن  .. زنجان تبریز اردبیل ما ها آذربایجان ترک آذری هست ...

بله منم میدونم اینارو،اما مسئله اینه خیلی ها حالا فرق ترک و آذری رو نمیدونن بنابراین همه این ها رو ترک میدونن، منظور فقط این بود که نام ببرن که مثلا با اهل کجا وصلت داشتن و خوب نبوده همه رو با یه چوب نزنن

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

قطعا آدم های خوب و بد همه جا هستن 

ولی چند تا نکته وجود داره 

آداب و رسوم و فرهنگ ها با هم متفاوته پس قطعا این تفاوت ها  باعث اختلاف میشه

طبیعیه که خانواده ها تمایل داشته باشند با هم زبون خودشون وصلت کنند برای ایجاد ارتباط بهتر 

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼