2777
2789

نیت کردم گفتم حافظ شیرازی من تازه سقط کردم می‌خوام بچه بیارم ب زودی بعد از چهل روز اما بقیه میگن بمون الان زوده 

میگن یکی دوسال بمون شیش ماه بمون یکم دودلم کردن امشب میسپارم ب خدا و شما ک حقیقت رو بگین 

ببینین چی اومد 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ک چیزی نیست من ب نیت ازدواجم فا ل حافظ میگیرم 

هر سریم در مورد یار میاره بالا واسم 😂😂😂

هر کسیم خواست براش ف ال میگیرم 

فاتحه برا حافظ خونده شه و نیت کن

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

هیچ ربطی به نیتت نداره خرافاتی نباشه و بدنت رو به حافظ نسپار بدن تو الان از لحاظ علمی اصلا کشش بارداری بعدی رو نداره و ممکنه خدایی نکرده اتفاقی بدی توی بارداری بعدی ات هم تجربه کنی لطفا حداقل شش ماه صبر کن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
این ک چیزی نیست من ب نیت ازدواجم فا ل حافظ میگیرم  هر سریم در مورد یار میاره بالا واسم 😂😂😂 ...

عزیزم برای منم میگیری ؟

نیت کردم فاتحه هم خوندم 

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋
هیچ ربطی به نیتت نداره خرافاتی نباشه و بدنت رو به حافظ نسپار بدن تو الان از لحاظ علمی اصلا کشش باردا ...

نمی‌دونم یه دکتر رفتم ک خیلی خوبه بهم گف من میگم ۳ ماه بمون اما ۴۲ روز هم بشه اشکال ندارع😔 گیجم

قشنگ گفته ب حرف بقیه توجه نکنم 🥺

آره منظور اینو میرسونه اگ خواسته یا هدفی داره دلیل بر این نیس ک ب دیگران بگی 

ب حرف دیگران توجه نکن و اون چیزی ک عقلت میگ گوش کن

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
نمی‌دونم یه دکتر رفتم ک خیلی خوبه بهم گف من میگم ۳ ماه بمون اما ۴۲ روز هم بشه اشکال ندارع😔 گیجم

دختر عمه منم همین کارو کرد بارداری دومشم سقط شد و دیگه باردار نشد الان سر این قضیه داره جدا میشه البته همه اینا دور از جونت ولی ریسک نکن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
آره منظور اینو میرسونه اگ خواسته یا هدفی داره دلیل بر این نیس ک ب دیگران بگی  ب حرف دیگران توج ...

عقلم ؟ میگ نکن بمون بچه برا چیته توی ۲۱ سالگی ؟ تو ک سقط کردی ولش کن از اولم دوس نداشتم  اما همون عقلم باز میگ رحم امادس سریع بارور میشه عقب بندازی باز باید کلی اقدام بمونی 

اما امان از دلم ک طعم مادر بودن رو چشیده بی قراره