2777
2789
عنوان

بیاید براتون قصه کلثوم ننه بگم (از فرش به عرش)

| مشاهده متن کامل بحث + 7996 بازدید | 65 پست

بعد از یک سال درد و رنج و تو جا خوابیدن، حواسادات از دنیا رفت! بیست روز بعد از دنیا اومدن نوه ام. انگار که خدا بلافاصله بعد از مادرم (هرچند که از دستش خیلی دلخور بودم ولی باز مادرم بود دوستش داشتم) یک فرشته کوچیک بهم داد که درد و رنجی که کشیدم جبران بشه. نوه دار شدن شیرین ترین چیزی بود که میتونست برام اتفاق بیفته. اصلا قابل تصور نیست و به دخترم هم گفتم که نمیتونی تصور کنی چه حسیه! ازش ممنونم که برام نوه دنیا آورد.

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

الان هم خیلی ناراحتم. دلم میخواد بتونم مادرم و برادرهام رو به خاطر اذیت هاشون ببخشم، ولی خیلی سخته فراموش کردن خاطراتم! تو اوج فشاری که از خونواده شوهرم روم بود، مادرم حواسش فقط به پسراش و زن هاشون بود. منیره خواهرم خیلی بیشتر از من با مامانم دعوا میکرد به خاطر پسر دوستیش و اهمیت دادنش به زن داداش هامون. کلافه بودیم از رفتارهای عجیب اونها.

من که اصلا انقدر خونواده شوهرم اعصابم رو سایش داده بودن که هر ناسازگاری با زن داداش هام به هم میریخت اعصابم رو! الان هم دیگه نمیخوام ببینمشون. عذاب وجدان دارم که چرا بچه های داداشام رو دوست ندارم. نمیخوام ببینمشون.

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه که الان از دست خونواده شوهر و خونواده خودم کمتر حرص میخورم. فقط دلم براشون میسوزه. اوضاع ما الان از همشون بهتره. انقدری هست که هر ماه بتونیم مقدار قابل توجهی صدقه بدیم و هرکسی گرهی داشته باشه یا خودشون کمکش کنیم یا واسطه کمک بشیم.

هرچه قدر خداروشکر کنم کم کردم. و ممنونم به خاطر دخترهای خوبم و شوهری که با همه خوبی ها و بدی هاش، با همه خوبی ها و بدی هام موند و ساخت و هنوزم هست ❤

(خب دوستان

من از زبون مامانم این داستان رو نوشتم. اونقدر خاطراتش تو دهنش ثبت شدن که از بچگیم مدام برام تعریف کرده و هنوز خیلی دلش میخواد که همه رو ببخشه و حال خودش رو بهتر کنه، از پارسال خواهرم هم به شدت مریض شد و این قضیه خیلی حالش رو بد کرد.

ممنون میشم برای آرامش دلش دعا کنید.

توی سی و هشت سالگیم، یه اتفاق خیلی قشنگ افتاد. با عباس رفتیم خونه خدا و حاجی شدیم. دخترا رو پیش ماما ...

الهی شکررررر

چقدر زیبا تعریف کردی

اگ خدا بخواد بنده ای و ب عرش برسونه تمام مخلوقات‌جمع بشند ک ب زمینش بزنن نمیتونن مصداق زندگی شماست الهی ک خوشی پشت خوشی واست بیاد ک لحظه ای غصه گذشته رو نخوری😍

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

سعی کردم داستان رو طوری بنویسم که روان و گویا باشه. و درسی که خودم از این زندگی گرفتم، عدل خداست. خیلی هامون شاید عدل خدا رو درک نکنیم و مدام فکر کنیم با ما یا با بقیه آدم ها با عدالت برخورد نمیشه. ولی من هرچقدر که فکر میکنم میبینم هر اتفاقی که تو زندگی ما آدم ها میفته دلیلی داره، یا امتحانیه که باعث رشدمون میشه و یا تقاص کارهای اشتباهمونه. یا اثر مستقیم اشتباهه.

قضیه اینه که ما تا شعاع محدودی از اطرافمون رو میبینیم. از همه ماجرا خبر نداریم.! نه از بُعد زمانی نه از بُعد معنوی و اینکه افعال و افکار ما در عالم هستی آثار مختلفی داره! (کلید اسرار! یوهاهاها!)

مثلا همین مامان من بعدا مُقُر اومد که خودشم اوایل ازدواجش خیلی عصبی بوده و هی به بقیه میپریده! یا تو بچگیش کارهای بدی هم انجام میداده.

واقعا خود من به این نتیجه رسیدم که هیچ وقت نباید قضاوت کنم وقتی همه ماجرا رو نمیدونم. تنها چیزی که میدونم اینه که وظیفه دارم در حد خودم تحلیل کنم، درس عبرت بگیرم و تلاش کنم به خودم و بقیه کمک کنم.

مادر من سختی زیاد کشید، ولی خودش هم شاید هنوز ندونه کارهایی که کرده و سختی هایی که کشیده چقدررر توی زندگی من و خواهرام اثر داشته!

و تو زندگی بچه من، شوهر من و و و ....

دلتون رو آروم کنید با این اصل که «خدا ناظر همه چیزه، عادله، شاهده، و فقط در پناه اونه که میتونیم سعادتمند و آرام باشیم»

(خب دوستان من از زبون مامانم این داستان رو نوشتم. اونقدر خاطراتش تو دهنش ثبت شدن که از بچگیم مدام ب ...

ببخشید قصد جسارت به پدرتون رو نداشتم :/معذرت میخوام

پارسایی است در آنجا که تورا خواهند گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است.
(خب دوستان من از زبون مامانم این داستان رو نوشتم. اونقدر خاطراتش تو دهنش ثبت شدن که از بچگیم مدام ب ...

وایسا ببینم یعنی شما دختره عباس هستی؟

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
ببخشید قصد جسارت به پدرتون رو نداشتم :/معذرت میخوام

عیب نداره 😂

خیلی قشنگ تعریف کردی عزیزم..خیلی آموزنده و عالی بود..

انشالله سایه پدر و مادر سالهای سال رو سرت باشه...

و کنار همسر و فرزندت خوشبخت و عاقبت بخیر بشی💐❤️😊

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
وایسا ببینم یعنی شما دختره عباس هستی؟

آره دیگه البته اسم ها رو عوض کردم. اینم بگم اینی که نوشتم کاملا خودمو گذاشتم جای مامانم ولی از زبون خودم بخوام بگم بابام خوبی های زیادی هم داره و از اوایل ازدواجشون خیلی بهتر شده

خیلی قشنگ تعریف کردی عزیزم..خیلی آموزنده و عالی بود.. انشالله سایه پدر و مادر سالهای سال رو سرت باش ...

قربونت برم ممنونم که خوندی ❤

مامانت خیلی قویه

داستانت قشنگ بود تو شرایط خوبی نیستم امیدوارم منم مشکلاتم حل بشه نمیگم خدا دستمو بگیره چون گرفته کاش محکم تر بگیره و رهام نکنه

ممنون که وقت گذاشتی🤍🫂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان وضع خالت چ جوره ؟ مامانت باش خوبه؟

اونم خیلی اسیب دید ولی بهتره بد نیستن باهم