2777
2789

ازاینکه نمیدونم چی میخوام شهریور هم دلمومیخواست بخونم برا کنکور هم برم دانشگاه تصمیم نهای ام این بود ک این چندماه استراحت بدم ب مغزم سرفرصت تصمیم بگیرم برم بهمن دانشگاه یا خونم ولسه دانشگاه الان ثبتنام پیام نور شروع شد من تصمیم نگرفتم

سلام من ۲۱ سالمه رشته ام انسانیه رفتم بی هوا کتاب درسی سفارش دادم ب پام نزدیک ۵۰۰ دراومدن هنوز نرسیدن  ،دلم میخواد کنکور بدم واسه فرهنگیان ولی همیش میکم نکنه درنیام چی ،دوستام دارن لیسانس میگردن از رشته ی های دیگه اونوقت من افسرده کنکور شم اانم سایت دانشگاه پیام نور باز شده ذهنم درگیر ترشده خیلی دلم میخواست حسابداری بخونم درکنارش برا کنکور تجربی بخوندم ولی همش میترسیدم ک حسابداری سخت باشه اینا همش ازاین شاخه به اون شاخه میپرم تا باشوق ذوق کتاب سفارش دادم الان تکلیفم مشخص نی کتاب تستم پول ندارم بخرم رفتم کتابخونه نزدیک خونمون اوناهم زیاد کتاب تست بیشتر درسا رو ندارن کتابخانه های دیگه ی هم هست ولی تاخونمون فاصله دارن چیکار کنم همش دو دلم

بگو یا زینب بگو یا حسین

این فرهنگیان مگه چیه آخه اینقدر بزرگش کردید

ته‌ته فرهنگیان فوقش ماهی ۱۰تومن حقوقه دبیری که آخرسر باید داغون بشی بس با بچه‌های مردم سروکله زدی

ولی تو حسابدار بشی شاید ماهی۴۰تومن درآمد داشته باشی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فرهنگیان مگه چیه آخه اینقدر بزرگش کردید ته‌ته فرهنگیان فوقش ماهی ۱۰تومن حقوقه دبیری که آخرسر با ...

خودتون دانشجوی چه رشته ی هستین

بگو یا زینب بگو یا حسین
خودتون دانشجوی چه رشته ی هستین

عزیزمم میشه شما منو راهنمایی کنید.من دیپلم تجربی دارم.

میتونم چه رشته ایی بخونم؟؟

دانشگاه پیام نور

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
من از رشته تجربی هیچ اطلاعی ندارم ولی رشته‌های شناور مثل علوم‌تربیتی و روانشناسی حسابداری میتونی بخ ...

من سال ۹۳ مدرک دیپلم گرفتم.

مدرک پیش دانشگاهی ندارم.

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
من سال ۹۳ مدرک دیپلم گرفتم. مدرک پیش دانشگاهی ندارم.

پس باید دیپلم بگیرد اگر دیپلم نداشته باشید نمی‌تونید حتی دانشگاه پیام‌نور و آزاد هم شرکت کنید

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
عزیزمم میشه شما منو راهنمایی کنید.من دیپلم تجربی دارم. میتونم چه رشته ایی بخونم؟؟ دانشگاه پیام نور

زیست شناسی ،شیمی دیگه نمیدونم

بگو یا زینب بگو یا حسین