2777
2789
عنوان

خودمو مقصر خیانتای شوهرم میدونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 40 پست
ممنون  ایشون میگه همه ی اقایون همینطورن، فقط مثله من ساده نیستن که لو برن،،،،

چقدر وقیحه. ذات خرابش به بقیه نسبت میده. نه خیر همه مردا خراب نیستن. جدا شو این آدم ذاتن خرابه نمیتونی کاریش کنی

چقدر وقیحه. ذات خرابش به بقیه نسبت میده. نه خیر همه مردا خراب نیستن. جدا شو این آدم ذاتن خرابه نمیتو ...

آرزومه جدا شم...

ولی از آیندم میترسم بعد طلاق😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم بمونم... ولی اخه هیچ عشقی نیست.... من الان ۲۴ سالمه.... 😞😞

شرایط زندگیت رو ببین از نظر من اوضاع مالی و رفاه و اینکه از خودت خونه و زندگی داشته باشی مهم تر از عشق و این ماجراهاست 

من زندگی یه خانم رو بعد طلاق دیدم واقعا سخت بود حتی اگه خانواده خوبی هم داشته باشی بازم یه جوری به ادم نگاه میکنن

تو نمیتونی جلوی این کار شوهرت رو بگیری چون ذاتش همینه و تنوع طلبه و اصلا هم مقصر خیانت کردنش نیستی ، طرف همینه هیچ کاری هم نمیشه کرد 

اگه از نظر مالی توی رفاه هستی و تامینت میکنه و خسیس نیست بمون و زندگی کن

درباره بچه هم نمیتونم نظر بدم که بچه بیاری یا نه 

واقعا خودت باید خوب فکر کنی و تصمیم بگیری

آرزومه جدا شم... ولی از آیندم میترسم بعد طلاق😭😭😭😭😭

الان آیندت با این آدم عالیه که از طلاق میترسی؟ چند وقت دیگه یکی پیدا کنه که مخشو بزنه تو رو طلاق بده میخوای چیکار کنی؟ سر سنگینی خودت بری خیلی بهتره. 

شرایط زندگیت رو ببین از نظر من اوضاع مالی و رفاه و اینکه از خودت خونه و زندگی داشته باشی مهم تر از ع ...

یعنی عشق وجود نداره؟؟

یعنی جدا بشم نمیتونم عشق رو تجربه کنم با یه آدم وفادار؟؟؟؟

بیخیال دوس داشتن و اینا بشم؟؟؟

دوس دارم بمونم... ولی اخه هیچ عشقی نیست.... من الان ۲۴ سالمه.... 😞😞

عزیزم سنی نداری! ب آینده خوب فکر کن شما اگه از همچین مردی بچه بیاری چ تضمینی هست تو این اوضاع وانفسا با همچین پدری بتونی درست تربیتش کنی؟
خانمه شوهرش معتاد بود میگف پسر 5 ساله من بهم فحش ناموسی میده! بچه ها خیانت و این موارد رو میفهمن تو این دوره زمونه و وقتی براشون از کوچیکی عادی بشه بزرگ بشن معلوم نیست بشه تربیت درستی کرد یا نه، طلاق از مرد خائن خجالت نداره مخصوصا ک یه بارم بخشیدیش و بازم تکرار کرده! هر کی هم زر مفت زد بگو ترسیدم مریضی جنسی بگیرم ازش    ملت خودشون شوهرشون هر کثافتکاری می کنه تحمل می کنن بعد ک می بینن یکی جرات طلاق گرفتن داشته شروع می کنن عقده خالی کردن   

شما درست رو بخون سعی کن شاغل بشی رو پای خودت بایستی، حتی الامکان مستقل بشی ک بعد از طلاق نگران مسائل بعدیش کمتر باشی و حتی اگرم تا ابد ازدواج نکنی ب خودت افتخار می کنی ک با یکی ک با هرزه ها می خوابه نموندی، اونم خیانت بی هیچ دلیلی! بعدم بگه همه میکنن! خب ببخشید گ ه خوردی زن گرفتی اگه می خواستی با ج--ن--د--ه ها بخوابی   

یعنی عشق وجود نداره؟؟ یعنی جدا بشم نمیتونم عشق رو تجربه کنم با یه آدم وفادار؟؟؟؟ بیخیال دوس داشتن ...

ببین عزیزم من تو یه خانوادی پر جمعیت بزرگ شدم ، ۷ تا بچه هستیم همشون هم ازدواج کردن ، پدر خودم هم ۲ بار ازدواج کرده 

واقعا عشق و عاشقی و این حرفا کشکه 

شاید یکی دو درصد زندگی عاشقانه و رمانتیک داشته باشن 

دارم به چشم میبینم مردی که ۲۰ ساله ازدواج کرده و یه پسر ۱۸ ساله داره، سر و گوشش میجنبه و یه نگاهی به زنای دیگه میکنه چون ذات مرد همینه خدا همینجوری خلق کرده 

مردا نمیتونن تا اخر عمر به یک زن پایبند بمونن و فقط زنشون رو ببینن

چه زندگی هایی رو دیدم که رویایی و خفن و با عشق شروع شد ولی بعد ۷،۸ سال سرد شدن و عادی شدن برای هم

واقعیت زندگی همینه

اینکه مردی رو پیدا کنی که تا اخر عمر فقط تو رو ببینه درصدش خیلی کمه 

خیر شما مقصر نیستی

از همین چند خطی که نوشتی می تونم قاطعانه بگم شوهرت سرتاپا پر از مشکله. مشکلات فراوون

نمی دونم چه تصیمی برای زندگیت داری و چیکار میخوای بکنی اما این ادم سرتاپامشکل بار سختیه که بخوای بدوش بکشی...

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

تو مقصر نیستی. شوهرت هوله 

اون موقع که دختر بچه گرفت باید صبر میکرد یذره بزرگ و عاقل بشه نه اینکه بره خیانت کنه 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن