2777
2789
عنوان

خودمو مقصر خیانتای شوهرم میدونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 40 پست

مرده دیگه همینن، یه اشنا دارم زنش خوشگل و کارمند، همش به خونه و زندگی و خودش میرسه ولی بازم شوهره بهش خیانت کرد و همخواب با چند نفر شد 

اگه از نظر مالی از حقت نمیزنه ولش کن ،ذات مردا همینه 😑کثیف و بی لیاقت هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت هیییییچ توجیهی نداره و لطفا گردن خانوم انداختنش نرمالایز نکنیم چه بسا خانوم هایی هستن که هیچ جوره شوهرشون نیازهای عاطفی ، جنسی ،مالی و.‌.. براورده نمیکنن ولی فکرشون به سمت خیانت نمیره چون ذات پاکی دارن و کسر شانشون میشه

اگه از چیزی ناراضی هست باید در موردش صحبت کنه و راه حل پیدا کنید برای بهتر کردن رابطتون راهش خیانت نیست ...

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

مرده دیگه همینن، یه اشنا دارم زنش خوشگل و کارمند، همش به خونه و زندگی و خودش میرسه ولی بازم شوهره به ...

بیخیال خیانتاش بشم؟؟

اخه اصلا دیکه دوس ندارم باهاش رابطه ی حن سی داشته باشم.

بچه هم نداریم هنوز

من معمولا به تاپیک بقیه کاری ندارم و نظری هم نمیدم... ولی به عنوان یه پسر دوست دارم یچیزی رو بهت بگم اینکه اگر کسی وجدان داشته باشه و ادم درست و حسابی باشه. هیچوقت بهت خیانت نمیکنه هیچوقت و تحت هیچ شرایطی... حتی اگر روزی هم دیگه نخادت رک و رو راست به خودت میگه... پس خودت و مقصر نامردی کس دیگه ای نبین... بهت قول میدم اون پسری که بهت خیانت کرده حتی اگر واسش بهترین زن دنیا هم باشی بازم اینکارو میکنه.... عشق و تعهد چیزی نیست که با به خودت نرسیدن و این چیزا از بین بره🌷امیدوارم حالت خیلی زود بهتر بشه رفیق... روز خوبی داشته باشی

باورکن به این چیزا نیست خودش ذاتش کثیفه و هرز میپره چون اگه مشکل از تو بود خیلنت عاطفی میکرد ولی اکثر خیانتای جنسی فقط به این برمیگرده که تنوع طلبن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

واقعیه ؟   چند سالتون بوده شوهر کردین؟ خب چرا هیچ ب روش نیوردین هیچ کاری نکردین؟ 

ینی چی شما مقصر باشین خب؟ برای چی؟ خب ازدواج سن پایین همینه دیگه باید ب درستون هم می رسیدین   

بعدم مگه الکیه خب بیاد بگه چرا ب خودت و زندگیمون نمیرسی! همینجور یهویی بره با یکی دیگه بخوابه بعد ببخشیش بعد بازم تکرار کنه شمام بگی تقصیر من بود؟!    

من معمولا به تاپیک بقیه کاری ندارم و نظری هم نمیدم... ولی به عنوان یه پسر دوست دارم یچیزی رو بهت بگم ...

ممنون 

ایشون میگه همه ی اقایون همینطورن، فقط مثله من ساده نیستن که لو برن،،،، 

ممنون  ایشون میگه همه ی اقایون همینطورن، فقط مثله من ساده نیستن که لو برن،،،،

اینطوری نیست... مگه میشه بین این همه اقا و پسری که توی جامعه دارن زندگی میکنن که هر کدوم یه طرز فکری دارن هر کدوم توی یه خانواده جدا تربیت شدن همه از دم خاین و لاشی باشن.. شما اگر به عندان یه خانم به خودت اعتماد ذاری که هیچوقت به شریک عاطفیت خیانت نمیکنی مطمئن باش پسرا و اقایونی هم هستن کع طرز فکر شما رو دارن... 

بیخیال خیانتاش بشم؟؟ اخه اصلا دیکه دوس ندارم باهاش رابطه ی حن سی داشته باشم. بچه هم نداریم هنوز

دو تا راه هست یکی اینکه طلاق بگیری ولی اینو بدون زندگی بعد طلاق واقعا راحت نیست ممکنه دیگه نتونی ازدواج کنی یا مشکلات دیگه ، حرف دیگران و طرز نگاه کردن شون و خانواده و .....

دومی اینکه کلا خودت رو بیخیال بگیری زندگیت رو بکنی ،خرجی و پس اندازت رو ببر بالا چون پول تو دست مرد باشه واسه خیانت خیالش راحت تره بالاخره واسه اون عنتر خانم ف ا حشه باید یه پولی بده و چیزی بخره که طرف باهاش بمونه 

دو تا راه هست یکی اینکه طلاق بگیری ولی اینو بدون زندگی بعد طلاق واقعا راحت نیست ممکنه دیگه نتونی ازد ...

دوس دارم بمونم...

ولی اخه هیچ عشقی نیست....

من الان ۲۴ سالمه....

😞😞

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792