2777
2789
عنوان

خودمو مقصر خیانتای شوهرم میدونم...

1090 بازدید | 40 پست

من سن پایین ازدواج کردم...

چون هم دانش اموز بودم یه تایمی هم متاهل...زیاد نه به خودم نه به خونه زیاد نمیرسیدم...رفتارامم نسبت به اون بچه گونه بوده...اخه ایشون ده سال بزرگتره از من.

چن ماه بعد عروسی شوهرم با همکارش دوست شده بود....من فهمیدم...بخشیدمش...دوباره چن ماه بعد دباره پیام دیدم تو گوشیش با یکی دیگه....

منم هی ازش فاصله گرفتم...

الان دو بار به من خیانت جن سی کرد....تنها چیزی که میدونم این خیانتاش هیچوقت عاطفی نبوده.....

همش میگم نکنه من مقصر این خیانتا باشم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره ذات همسرت اینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم مشکلی ک شوهرت داره اینه ک چشم و دل سیر نیست 

تو هیچ مشکلی نداری 

اصلا ناراحت نباش ولی بعس کن خیلی ب خودت برسی

اصلا افسردگی نگیر و ناراحت نباش 

به خودت ارزش قاعل شو و خودتو خیلی بالا بگیر

آدمی ک شعور داشته باشه میفهمه اگه از چیزی ناراضیه باید درموردش با طرف مقابل حرف بزنه و مشکلش رو حل کنه ن اینکه بره و خیانت کنه.همیشه همینجوریه وقتی یکی خیانت میکنه طرف مقابل فکر میکنه مشکل از اون بوده؛شاید مشکل از شما بوده ولی این دلیلی برا خیانت نیس