2777
2789
شما حس ششمی؟ اخه درمورد مسائل مالی هیچ وقت اینجوری حرف نمیزدن اصلا شوهرم سابقه نداشت بده پیش اونا ا ...

بله، درمورد پدرشوهرتونه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما رفته بهش گفته چرا خونه جدا نمی‌گیری زندگی با مادر شوهر خانواده شوهر جز عذاب چیزی نداری خودمم ...

نه بابا اینجوری بهش نمیگه خودم میدونم چون شوهرم اصلا شرایط ش نداره بعدشم فقط تو یه حیاطیم خورد و خوراکمون باهمه

نه ببین من با شوهرم قهرم مادرشوهرم م از خداشه دعوام کنه اخه چند وقت پیش که با مادرشوهرم دعوا کردیم م ...

مشکل زندگیت اینه با اونا زندگی می‌کنی تلاشت کن خونه جدا بگیری

مادرشوهر صدسال یکبار ببینی باز فتنه دارن

مال من تو خصوصی ترین مسأله هم دخالت می‌کنه ادعای عاقلی داره

مادرش م بعد اون مشکوک میزد انگاری یه چیزی فهمیده از دعوامون اخه چند وقت پیش زندگیم جهنم کرده بود 😔

حسم این بود که. مسائل مالی پدرشوهرتونه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
مشکل زندگیت اینه با اونا زندگی می‌کنی تلاشت کن خونه جدا بگیری مادرشوهر صدسال یکبار ببینی باز فتنه د ...

خب همینه منم دوس دارم برم ولی عوضی نفهم از پیش این الاغا نمیره که

به من بگو چ رشته ای نیرن دانشگاه اگ حس ششمی

ببین رشته مورد علاقت رونمیاری

حسم این بود که. مسائل مالی پدرشوهرتونه

باشه خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم الهی خدا خیرت بده بهترین هارو نصیبتون کنه....

فقط نمیدونم دلیل این همه دعوا و دلخوری چیه بین منو شوهرم بخدا من اصلا کاریش ندارم😔

خب همینه منم دوس دارم برم ولی عوضی نفهم از پیش این الاغا نمیره که

منم خواستم جدا بشم خدا خیر نداده اینقدر اومد گیر کرد التماس شوهر منم راضی شد موندیم بخدا همش عذاب و منت 

یک چیزی هم نمیشه خرید چون اونا هم با هم شریکن

شریک بودن با خانواده شوهر 

زندگی باهاشون اشتباه محضه

بله، درمورد پدرشوهرتونه

میشه بگی من طلاق میگیرم؟

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
باشه خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم الهی خدا خیرت بده بهترین هارو نصیبتون کنه.... فقط نمیدونم دلیل ا ...

بخدا منم همش سکوت میکنم بداخلاقی و دعوا

آخرش میگه تقصیر توهه بداخلاقی میکنی

مردا خودشون اینطورین

میشه بپرسم چیه پدرشوهر م؟ توروخدا اگه حسن میگه درمورد منه بگو 😔 شاید بخواطر اینکه دعوا نشه نمیگین ...

نه عزیزم