سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
از خودش بپرس حالا یکی اومد گفت دارن غیبت تو میکنن خوب چ فایده ولی یواشکی حرف زدن برحسب تجربه بهت م ...
اخه دیشب شوهرم با من دعوا کرد رفت پیش اونا یه ساعتی بعدش صبح که میخواستم لباس هارو تناب آویزان کنم جلو پنجره اونا شوهرم داشت یواشکی باهاش حرف میزد میدونستن من اونجام یواشکی فقط وز وزی شنیدم شوهرم هیچ وقت اینجوری نبود
اخه درمورد مسائل مالی هیچ وقت اینجوری حرف نمیزدن اصلا شوهرم سابقه نداشت بده پیش اونا اینجوری حرف بزنه چون یه مدتی از مادرش دلخور بود دیشب بامن دعوا کرد رفت پیش اونا الانم اینجوری رفتارش
شما حس ششمی؟ اخه درمورد مسائل مالی هیچ وقت اینجوری حرف نمیزدن اصلا شوهرم سابقه نداشت بده پیش اونا ا ...
مادرش میخواد عاقلی کن واسشون کن
اعصابت فقط خورد میشه
فعلا که شوهر من دیشب با بداخلاقی اومده یلدا کوفتمون کرده الآنم پررو پررو میگه شما دیشب ناراحت بودید من بداخلاقی میکنم باید خوش حال باشی الآنم میخواد تلافی کنم
نه تجربه فک نکنم مرد چطوریه همه چی به مامانش میگه مامانش ادعای عاقلی میکنه اگه ن در ...
نه ببین من با شوهرم قهرم مادرشوهرم م از خداشه دعوام کنه اخه چند وقت پیش که با مادرشوهرم دعوا کردیم من گفتم همش پرش میکردید میافتاد بمونم اونم گفت اره چون تو کار نمی کردی واس اون پرش کردم شوهر مم با مادرش کلا سرد بود چون خیلی بد بهمون کرده