2777
2789
عنوان

گلم پر پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست
اگه دخترم می موند الان سه سالش بود  و اگه پسرمم می موند الان ۶ ماهش بود  البته اول ...

شمام مثه من درد کشیدی... من وقتی فهمیدم رفتنی مستقیم رفتم جمکران از بس بیتابی میکردم وقتی برگشتم دلم خیلی اروم شد دیگ بیتابی نمیکردم هنوزم ارومم... ولی مرگ دیگ اذیتم نمیکنه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا برات نگهداره من گل خودمو می خوام خدایی که تونسته به شما یه گل بی نظیر بده به منم می تونه بده ازش ...

علتش چی بود عزیزم؟؟

واسه خدا کاری نداره ولی گلم باید بری پیگیر علتش بشی بعدا که علتش مشخص بشه قشنگ بچه دار میشی.

نگران نباش.دم اذان الهی خدا دلتو شاد کنه.

واسه منم دعا کن.یه سقط داشتم الانم باردارم ولی گفتن برم امینوبشم 😭😭😭

من همیشه براش دعای خوب می کنم هر لحظه اما خب خودمم دلم می خواد بچه خودم رو بغل کنم

صبور باش و اميدوار

ان شاءالله تو همين چند وقته مياي تاپيك ازمايش مثبت يا بى بى چك مثبت مى زنى

منم تگ كنى آاااااااااااااا

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

ناراحت نشو ابجی خدا کمکت کنه انشالله ب همین زودی یه نی نی خوشگل خانم یا یه اقا پسر خوشتیپ خدا بهت میده دلتو بسپار بخدا .. ذکر یا جوادلائمه ادرکنی بخون انشالله ک حاجت دلت براورده میشه و باردار میشی و بسلامتی بچتو بغل میکنی گلم😍😘😘🤲🤲

غصه نخور گلم. منم پسرم رو مجبور شدم ۲۰ هفته سقطش کنم چون مشکل داشت و وقتی سقط شد با چشم خودم دیدمش ت ...

الهی بگردم چقدر دلت شکست از خدا می خوام به جاش دوتا بچه بینظیر بهت بده

تعجب آور شدن مردم فکرنکرده حرف میزنن

دقیقااااا

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
علتش چی بود عزیزم؟؟ واسه خدا کاری نداره ولی گلم باید بری پیگیر علتش بشی بعدا که علتش مشخص بشه قشنگ ...

تو گلت سالمه خیالت راحت مطمئن باش جواب آمینو که اومد و خیالت راحت خبرم کن و بدون من اینو قبلش بهت گفتم

اصلا معلوم نیست قبل حرف زدنشون فکر می کنن یا نه

فقط میخوان یه چی گفته باشن دیگه فکرنمیکنن حرفشون چه تاثیری رو روح و روان ادم مقابل داره

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
فکر کنم قصد فروش داره

کاش بشه دهنم بسته بمونه خواهر کاش🤐🤐

عزیز دلم  این درد مگه تمومی داره؟ ۷ ماهه هر شب و روز گریه می کنم کسی هم بهم حق نمی ده جرات اق ...

عزیزم خواهر من ۳ بار سقط کرد چقدر حرف شنید الان پسرش توی بغلشه دو ماهشه... روحیه داشته باش خدا کمک میکنه

تو گلت سالمه خیالت راحت مطمئن باش جواب آمینو که اومد و خیالت راحت خبرم کن و بدون من اینو قبلش بهت گف ...

عشقم خیالت راحت مطمن باش توام یه روزی گلتو بغل میگیری و به این روزات میخندی خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست🌱🌱❤❤