2777
2789
عنوان

گلم پر پر شده

1497 بازدید | 73 پست

چند ماهیه می خونم و هیچ وقت تاپیک نزدم اما امروز دلم ترک خورده گفتم منم تاپیک بزنم

یه گل ناز خدا بهم داده بود ولی تو هفته ۱۳ قلبش ایستاد و رفت و منو با درد نداشتنش تنها گذاشت.

اگر بود الآن اولین یلدا بود براش لباس یلدایی می گرفتم با یه دامن توری قرمز و تموم دنیام رو فداش می کردم

تو رو خدا برای دلم دعا کنید که خدا دوباره گل پر پرم رپ بهم برگردونه ۷ ماهه رفته و من ۷ هزار ساله اشک می ریزم

انشاالله خدا بهت نی نی سالم بده عزیزم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم ان شالله دوباره برامون تایپیک از شیطنتای نی نی خوشگلمون بزاری ولی این نی نی قبل اومدنش یه مامان خوشحال و پرانرژی میخواد اول توکل بخدا کن و دوباره شروع کن خدا خیلی بخشنده و مهربونه گلم هیچوقت از ش ناامید نشو 

ای جانم ان شالله دوباره برامون تایپیک از شیطنتای نی نی خوشگلمون بزاری ولی این نی نی قبل اومدنش یه ما ...

خدا کنه خدا به دلم نگاه کنه خدا کنه منم لیاقت داشتنش رو داشته باشم

دو تا پسرای  من شش ماه  و پنج رفت  پسر کامل 

پسر دوست دا شتنی 

چهار سال گریه کردم 

با شوهرم بد رفتاری کردم

منزوی بودم 

با هیچ کس هم صحبت نشدم

خییلی سخته

من شما رو با گوشت و استخون میفهمم

اما نصیحت منو گوش کن 

این روزا میگذره

علم پیشرفت کرده

من الان دو تا پسر دارم

اما عصبی شدم 

خیلی گریه کردم

لینایم ضعیف

حوصله ی بازی و شاذی باهاسون رو اصلا ندارم

منی که به سر خوش بودن تو فامیل معروف بودم

منی که همیشه بچه های فامیل و دور خودم جمع میکردم 

حالاحوصله اینا رو ندا رم

چرا كه نه  ان شاءالله ميشه

گلم دختر بود. اینو همه تو سونو گرافی می فهمن من با آزمایش از یه جسم بی جون

دعا کن دخترم برگرده به خدا من مادر بدی نمی شم قول می دم اونقدر عاشقش می شم که ته نداره. تار به تار موهاشو می بوسم 

کاش گل منم بود خدا جون می دونم بدم اما تو به منه بد خوبی کن و دوباره بذارش تو آغوشم