2777
2789
عنوان

گلم پر پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست
فقط میخوان یه چی گفته باشن دیگه فکرنمیکنن حرفشون چه تاثیری رو روح و روان ادم مقابل داره

بیخیال عزیزم اون خانوم هم منظوری نداشت. من دلم نمی شکنه یعنی دلی ندارم که بشکنه ۷ ماهه پیش یکی با خودش دلمو برد دیگه بی دل زندگی می کنم نفس می کشم راه می رم و فقط زنده ام

عزیزم اصلا نارحت نباشی ها خدا یه سورپرایزایی داره که فکرشم نمیتونی بکنی  من بچه اولم سقط، شدخیلی ناراحت بودم 

یک سال بعدش باردارشدم یه پسردنیا آوردم ، سه سالگی پسرم یه پسردیگه 

حالام دوقلو باردارم ناخاسته دلم نیومد سقط کنم 😭😭😭

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم اینا چب هستن اینا هم پسرن 

نمیدونم فعلا 8هفته هست 

ازخدا میخوام یه دوقلو بهت بده ، انشالله

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
عزیزم اصلا نارحت نباشی ها خدا یه سورپرایزایی داره که فکرشم نمیتونی بکنی  من بچه اولم سقط، شدخیل ...

خوش به حالت خدا خیلی دوستت داره خیلی .

کاش خدا به منم از این سورپرایز بده

تو گلت سالمه خیالت راحت مطمئن باش جواب آمینو که اومد و خیالت راحت خبرم کن و بدون من اینو قبلش بهت گف ...

خدا از دل پردردت بشنوه.ممنونم الهی الهی

منم با دل شکستم واست دعا میکنم.هرموقع باردار شدی خبرم کن.

خوش به حالت خدا خیلی دوستت داره خیلی . کاش خدا به منم از این سورپرایز بده

میده گلم صبرکن یه جوری سورپرایزت میکنه شیرییین 

دوستان عزیزی که فک کردن دخترمو به رخ اون خانم میکشم اشتباه کردید من خودمم  یه بدبخت بیچارم قربون حکمت خدا برم اونا که نمیخوان بهشون میده واونایی که بچه میخوان ازشون میگیره شوهرم یه معتاد لاشی روانیه  منم بخواطر بچه کوچیک نمیتونم کارکنم جایی بهم کار نمیده دلم میسوزه وقتی میبینم اسباب بازی نداره میبینم کفش نداره لباس نداره  خیلی خیلی کاش میشد یه خونواده ثروتمند پیدا میکردم دخترمو میدادم فقط میخواستم خوشبختش کنه همین من مادر خوبی نیستم براش

خداوندا خودمو دخترمو بتو میسپارم جزتو هیچ پشتیبانی ندارم تو کمکم کن 
کار خداست و راضی ام ب رضاش منم بچم دی ماه هفت ماهه فوت شد اگر بود الان یک سالش بود تنش سویشرت و شلوا ...

و منی که خدا بهم داده  عرزه ندارم دختر نازم بهش لباس یلدایی بگیرم  😔

خدا برات نگهداره من گل خودمو می خوام خدایی که تونسته به شما یه گل بی نظیر بده به منم می تونه بده ازش ...

دعا میکنم برات الهی هرچی میخوای خدا بهت بده  😔

و منی که خدا بهم داده  عرزه ندارم دختر نازم بهش لباس یلدایی بگیرم  😔

خدا رو شکر کن سالمه فدای سرت ک نمیتونی بگیری ـ.. فقط برا همون یک شبه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
دوستان عزیزی که فک کردن دخترمو به رخ اون خانم میکشم اشتباه کردید من خودمم  یه بدبخت بیچارم قربو ...

خانم گل تو اونقدر توانمند و لایق بودی که خدا سرنوشته یکی از بنده هاش رو سپرده دستت خودتو دست کم نگیر می دونم مشکلات مالی و مشکل همسرت و هزارتا چیزی که قطعا اینجا نتونستی بگی بیقرارت کرده اما بدون اگه اون دختر تو وجود تو رشد کرده یعنی تو براش بهترینی و بهتر از تو براش تو دنیا وجود نداره پس تمام تلاشت رو براش بکن اگه می تونی کار تو منزل بگیر و خودت کسب درآمد کن

دیشب از خدا خواستم منه بی ارزش و بی لیاقت رو خودش لایق مادری بکنه تو که لایقی برام دعا کن که خدا دخترم رو دوباره بهم بده