2777
2789
عنوان

گلم پر پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست
دلم گرفته و داغونم امشب دعوتم شب یلدا خونه مادر همسرم و جاریم که با من باردار بود قراره بیاد دخترش ی ...

صبر كن 

صبر اوج احترام به حكمت خداست

خودش گفته صابرين رو دوست داره

برو و براى نى نى جاريت و خود جاريت دعاهاى خوب كن 

تا خدا به دلت نگاه كنه و برات به بهترين نحو جبران كنه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خداست و راضی ام ب رضاش منم بچم دی ماه هفت ماهه فوت شد اگر بود الان یک سالش بود تنش سویشرت و شلوا ...

اگه دخترم می موند الان سه سالش بود 

و اگه پسرمم می موند الان ۶ ماهش بود 

البته اولی سقط شد ولی دومی به دنیا اومد و بعد فوت شد

غصه نخور گلم. منم پسرم رو مجبور شدم ۲۰ هفته سقطش کنم چون مشکل داشت و وقتی سقط شد با چشم خودم دیدمش تا مدت ها حالم بد بود اما بعدش خدا بهم دو تا پسر دیگه داد و خداروشکر الان کنارمن. خدا انشالله ب شما هم دوباره نی نی های سالم و خوشگل میده. قوی باش و امیدوار گلم.

دختر یکساله ناز و خوشگل دارم میخوایش؟

عزیزم این چ حرفیه خودش دلش خونه تو بچتو به رخش میکشی؟؟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
دختر یکساله ناز و خوشگل دارم میخوایش؟

گلم عکسشو میزاری ؟🥺🥺🥺🥺🥺

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

عزیزم متاسفانه فک کنم همه تجربه یک سقط رو داریم 

بعد ۵سال نازایی پارسال بعد iui مثبت با کلی ذوق رفتم سونو گفت باید سقط کنی نمیدونی چطور شکستم رو تخت سونو روح از تنم جداشد من واقعا اونجا مُردم دیگه هرگز اون مطب نرفتم یک شب تمام گریه کردم اما بعد سپردم به خدای مهربونم گفتم هرچی تو بخوای من چیکاره باشم بگم چرا

بنظرم همین توکلم جواب داد که الان بچم کنارم خوابه

بسپار به خودش پشیمون نمیشی به‌وقتش فسقل خانومو دوباره میزاره تو بغلت ایندفعه سالم و تپلی بهت قول میدم😻

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

صبر كن  صبر اوج احترام به حكمت خداست خودش گفته صابرين رو دوست داره برو و براى نى نى جاريت و ...

من همیشه براش دعای خوب می کنم هر لحظه اما خب خودمم دلم می خواد بچه خودم رو بغل کنم

عزیزم متاسفانه فک کنم همه تجربه یک سقط رو داریم  بعد ۵سال نازایی پارسال بعد iui مثبت با کلی ذو ...

ای جانم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

چقدر یاد خودم میوفتیم این تاپیکتو دیدم در ناممکن ترین حالت باردار میشیی بهت قول میدم دخترمن ی معجزه بود امیدوارم برای توام معجزه بشه برات صلوات فرستادم توام برامشکل من ی صلوات بفرست انشالا حل بشه

تیکر دو سالگی دخترم لطفابرای سلامتیش ی صلوات بفرسین 😍😘