2777
2789
عنوان

من متنفرم از خودم کار کنم

373 بازدید | 17 پست

سلام بچم و شوهرم هر دو فرشته هستند ولی من از خودم هر روز بیشتر بدم میاد از اول دست

به هر کاری زدم موفق نشدم الانم یه بی کار علاف شدم موندم تو خونه صبح تا شب عمرم داره تلف میشه خاشاک بر سرمن که هیچ کاری رو نمیتونم به سرانجام برسونم  چی کار کنم با این حس به همه راهکار میدم و موفقیتشون رو دارم میبینم ولی خودم عین خر موندم تو گل

اراده کن 

نصف بدبختیای بشر مال بی ا رادگی و تنبلیه هی از فردا از هفته دیگه از عید نگو اگر قراره کاری بکنی امروز شروعش کن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

مادری کن واسه بچت... خانمی کن واسه شوهرت... بعدشم فک کنم پشتکارنداری واسه کارات چون هرکاری روادامه بدی بالاخره به نتیجه میرسی

دنیا😒تموم بدی هاتو فقط بخاطر عشق به خانوادم تحمل میکنم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اراده کن  نصف بدبختیای بشر مال بی ا رادگی و تنبلیه هی از فردا از هفته دیگه از عید نگو اگر قرار ...

خاشاک بر سرم بارها این کار رو کردم ولی به در بسته خوردم انقدر خسته شدم که گاهی فکر میکنم طلسم شدم

شوهرم ماهه بچم عشقه ولی من بی مصرف و ....

ارزش خودتوپایین نیار... همین که قدرخانواده خوبت رومیدونی کلی هس... سعی کن سراغ کاری میخوای بری نگو نمیتونم یانمیشه.. اول بایدبه خودت اعتمادکنی که هرکاری انجام میدی بهترینه... بااین روحیه خرابت هرکاری شروع کنی همینه

دنیا😒تموم بدی هاتو فقط بخاطر عشق به خانوادم تحمل میکنم😌

ناشکری نکن خیلی ها آرزو دارن زندگیشون مثل شما باشه  مگه همه خانم ها باید کار کنن برس به  خودت  و همسر و بچت زندگی را شاد کن و خونتون را پر از انرژی مثبت کن

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

ناشکری نکن خیلی ها آرزو دارن زندگیشون مثل شما باشه  مگه همه خانم ها باید کار کنن برس به  خ ...

به خدا گاهی همین فکر را میکنم با خودم میگم چرا اطرافیان با همین شرایط دارن راحت زندگی میکنند ولی من نه خیلیا همینطور روزا رو شب میکنند عین خیالشون نیست من دارم مثل چی خودمو میخورم

شوهرم ماهه بچم عشقه ولی من بی مصرف و ....

برای از بین بردن یک جامعه یکی از راهکارها این که زنان اون جامعه رو به جایی برسونیم که خانه‌داری رو حقیر و بی‌مصرف بودن بدونن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
[QUOTE=264958532]برای از بین بردن یک جامعه یکی از راهکارها این که زنان اون جامعه رو به جایی برسونیم ...

اول خودتونو به عنوان یه خانه‌دار بپذیرید بعد تلاش کنید سطح دانش و مهارت‌های خودتونو در مورد خانه داری فرزند‌پروری ببرید بالا و بعد بعد اجتماعی زن خیلی مهمتر از درآمد زایی هست ببینید چه کار با کیفیتی می‌تونید تو جامعه ارائه بدین که هم توانشو دارید هم ازش لذت می‌برین هم تو جامعه موثره و می‌تونه به اقتصاد و فرهنگ جامعه کمک کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

[QUOTE=264958907]اول خودتونو به عنوان یه خانه‌دار بپذیرید بعد تلاش کنید سطح دانش و مهارت‌های خودتونو در 

ممنون از راهنماییتون کاملا درسته کاملا ای کاش بتونم خودمو راضی کنم و شرمنده از خودم نرم از دنیا فقط از خودم شرمندم