mohammadrasoul مدیر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 عنوان خودزنی | مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 61 پست سلام من همونیم که گفتم نامادریم اذیتم میکنه 😔😔😔😔😔😔😔من امروز ازنامادریم پول میخواستم سیلی زدتوگوشم پدرم هم که معتاد شیشه میکشه منم اعصابم خوردشد دستم باتیغ زدم بدنم بیحاله 1401/09/30 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 فقط بلند شو خودتو نجات بده .انتقالی بگیر برو دانشگاه ی شهر دیگ حتماااا.هر شهری فقط برو برو.خواهرت رو ... باش آجی حالم خیلی بده 😔😔😔😭😭😭دلم میخاست سرموبذارم روشونه یکی هق هق گریه کنم
پینارم عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 255 آجی نامادریم به خیالش نیست خداشاهده به امام حسین توی تابستون نصف روزبدون آب وغذا توی اتاق درموبسته ب ... خدا لعنتش کنهخدا جواب همه ظلم هاش رو میدهمیفهمم خیلی سختی میکشیخدا بهت صبر بدهکاش میتونستم کاری برای تو و خواهرت انجام بدم
دهه_هشتادی عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5347 یکی خریدم دیگ ازش استفاده نکنی.کثیف شده.ی بار سمت مواد مخدر نری بدبختر میشی.از چاله میفتی تو چاه
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 فقط بلند شو خودتو نجات بده .انتقالی بگیر برو دانشگاه ی شهر دیگ حتماااا.هر شهری فقط برو برو.خواهرت رو ... باش آجی 😭😭😭😭😭 کاش یکی بود سرمو میذاشتم روشونهش هق هق گریه میکردن خدایا قسمت میدم امشب بمیرم ای خدا😭😭😭😭
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 دیگ ازش استفاده نکنی.کثیف شده.ی بار سمت مواد مخدر نری بدبختر میشی.از چاله میفتی تو چاه نه دیگه
دهه_هشتادی عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5347 باش آجی حالم خیلی بده 😔😔😔😭😭😭دلم میخاست سرموبذارم روشونه یکی هق هق گریه کنم رفیق نداری؟برو تو سایت طرفدادی پره پسر هم سن و سال خودته ی دوست پیدا .درد و دل کن .اینجا یکم حضور مردا رو عجیب میدونن
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 خدا لعنتش کنه خدا جواب همه ظلم هاش رو میده میفهمم خیلی سختی میکشی خدا بهت صبر بده کاش میتونستم ک ... انشالله دعام کن امشب جونم سربیاد😭😭😭
دهه_هشتادی عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5347 نا امید نشو خدا همه رفتار های نامادریت رو دقیق میبینه و جوابش رو یا این دنیا یا در آخرت میده.نگران نباش.منم خانواده خوبی ندارم ولی دیگ برام مهم نیست .میدونی چطور دیگ مهم نیست برام؟
پینارم عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 255 انشالله دعام کن امشب جونم سربیاد😭😭😭 خدا نکنه داداشماین حرف رو نزنهنوز روز هایی قشنگی از زندگیت مونده که نرسیدی بهشونتوکل کن به خداهر چقدر هم تنها باشی خدا پیشتهخداتو شکر کن یه خواهر داری که ازت حمایت کنه
دهه_هشتادی عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5347 دستت با پارچه کثیف و الوده نبندی بشور زیر اب بعد بزار خودش خشک بشه چون پارچه استریل و تمیز باید از داروخونه بخری
پینارم عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 255 با خودزنی چیزی حل نمیشهببین به خواهرت فکر کنتو تنها امیدشی میفهمی تو نباشی زندگیش بدتر از تو میشه درساتو خوب بخوننا امید نشو خواهش میکنم تو هنوز خیلی جوونی برا این چیزا
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 نا امید نشو خدا همه رفتار های نامادریت رو دقیق میبینه و جوابش رو یا این دنیا یا در آخرت میده.نگران ن ... چیطوری
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 دستت چطوره؟ بی حسه دیشب نفهمیدم کی بردنم بیمارستان
mohammadrasoul مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 138 با خودزنی چیزی حل نمیشه ببین به خواهرت فکر کن تو تنها امیدشی میفهمی تو نباشی زندگیش بدتر از ... آره میدونم