2789
عنوان

خودزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 61 پست
واااااااااای من ی دخترم ولی کسی جرئت نداره اینطور باهان رفتار کنه .نهایتا با بابام قهر میکنم و به هم ...

آجی میترسم‌ ازبس زدتم میترسم باهاش حرف بزنم خداسرشاهده صداش میزنم مامان بابدرفتاری میگه بله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آجی میترسم‌ ازبس زدتم میترسم باهاش حرف بزنم خداسرشاهده صداش میزنم مامان بابدرفتاری میگه بله

به اون عفریته مامان میگی؟؟؟؟؟؟؟؟همینه پروش کردی دیگ .چقدر دارم حرررررص میخورم از دستت.بابا از خودت دفاع کن .محلش نذار .باهاش صحبت نکن مگر در مواقع ضروری.برو شهر دیگ مستقل شو خواهرتم میاری پیش خودت.تا کی این سختی و حقارت رو میخوای تحمل کنی؟باید از ی جایی تغییر رو شروع کن بلند شو دیگ

انشالله آجی بحق حضرت زهرا قسم میدگ صبح جنازهموببرن 😭😭😭😭

این چ حرفیه .تو رو خدا اینطور نگو .فک میکنم برادرم اینطور خودزنی کنه قلبم آتیش میگیره با اینکه برادر ندارم .الان مثلا برا خودت و خواهرت زندگی خوبی ساختی؟خواهرتم اذیت میکنه؟ی بار ب زور ب گوش بابات نخونه خواهرت رو شوهر بده هااااا حواست باشه .میگم برو ی شهر دیگ با خواهرت 

انشالله آجی بحق حضرت زهرا قسم میدگ صبح جنازهموببرن 😭😭😭😭

خدا نکنه این چه حرفیه میزنی 

نا امید نشو 

خواهش میکنم نکن با خودت اینکارو

کسی که باید عذاب بکشه نا مادریته نه تو

تو جرمی نکردی حقت نیست اینطوری اذیت بشی

بنظرت کسی براش مهمه تو دستت رو بریدی؟بابات براش مهمه یا نامادریت؟چرا داری با آینده خودت بازی میکنی؟اصلا اون تیغ که دستت بریدی تمیز و استریل بوده؟تا نری شهر دیگ راحت نمیشی .خواهرتم میبری با خودت نگران نباش برو سریعتر

😔😔😔😔😔😔😭کاش یکی بهم میگفت ایناهمش خوابه دارم خواب میبینم نامادریم اینطوری رفتارمیکنه

فقط بلند شو خودتو نجات بده .انتقالی بگیر برو دانشگاه ی شهر دیگ حتماااا.هر شهری فقط برو برو.خواهرت رو هم ببر.چون اگر بمونه نامادریت ب زور شوهرش میده.ببرش تا بزرگتر نشده و ب اجبار پای سفره عقد بنشوننش

خدا نکنه این چه حرفیه میزنی  نا امید نشو  خواهش میکنم نکن با خودت اینکارو کسی که باید ع ...

آجی نامادریم به خیالش نیست خداشاهده به امام حسین توی تابستون نصف روزبدون آب وغذا توی اتاق درموبسته بودبعدکه مهمون اومد اومد درموبازکرد