2789
عنوان

خودزنی

680 بازدید | 61 پست

سلام من همونیم که گفتم نامادریم اذیتم میکنه 😔😔😔😔😔😔😔من امروز ازنامادریم پول میخواستم سیلی زدتوگوشم پدرم هم که معتاد شیشه میکشه منم اعصابم خوردشد دستم باتیغ زدم بدنم بیحاله 

چند. سالته یعنی اگر خون میاد ازت ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس چرا به خودت آسیب میزنی خب بعدن که میگذره بدنتو ببینی شرمنده میشی نکن دیگه 

وقتی میمیری زندگی پس از مرگ نداریم و همه چی یهویی سیاه میشه و تو دیگه وجود نداری پس از زندگیت لذت ببر!!! (。>‿‿<。 ) 🖤💜🖤💜

دردم اینه توی خانواده کسی درکم نمیکنه همش کتکم میزنن بابام موادگیرش نیادسرمن بدبخت خالی میکنه درموتواتاق قفل میکنن ۱۹سالمه امامثل یع بچه باهام رفتارمیکنه نامادریم

نوزده خیلی دستم بی حسه بایه دست مینویسم

خیلی ب زنیکه رو دادی .داره اذیتت میکنه .محل بهش نده پروووووو.مگه بچه ای که میزنت😐😐😐😐چرا دانشگاه نمیری ی شهر دیگ؟انتقالی بگیر راحت بشی از دست این عوضی

دردم اینه توی خانواده کسی درکم نمیکنه همش کتکم میزنن بابام موادگیرش نیادسرمن بدبخت خالی میکنه درموتو ...

واااااااااای من ی دخترم ولی کسی جرئت نداره اینطور باهان رفتار کنه .نهایتا با بابام قهر میکنم و به هم دیگ کاری نداریم.مگه تو زبون نداری از خودت دفاع کنی؟ببین تقصیر خودته به نامادریت رو دادی.خودکشی نکنی که عذاب سختی در انتظارته و بدبخت تر میشی.

خیلی ب زنیکه رو دادی .داره اذیتت میکنه .محل بهش نده پروووووو.مگه بچه ای که میزنت😐😐😐😐چرا دانشگاه ...

یه خواهردارم۱۴سالشه بخاطر اون وایستادم میترسم اذیتش کنه  خودش دوتا بچه داره یه پسر ودختربهشون میرسه امامنه بدبخت ....😭😭😭

دلم واسه مادرم تنگ شده😭😭😭😭😭😭😭😭

نوزده خیلی دستم بی حسه بایه دست مینویسم

ابن چه کاریه آخه ... مدرسه چیزی می‌رفتی ؟ من حات بودم به جای خود زنی یک فکری میکردم تا از این زندگی خلاص بشم ... نه خودکشی و خود زنی تو‌ فقط باید مبارزه کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یه خواهردارم۱۴سالشه بخاطر اون وایستادم میترسم اذیتش کنه  خودش دوتا بچه داره یه پسر ودختربهشون م ...

بابا برو ی شهر دیگه .الان حالا تو هستی میتونی از خواهرت دفاع کنی؟ببخشید ولی به گفته خودت خودت رو هم میزنه بعد تو چطور از خواهرت دفاع میکنی؟

برو شهر دیگ کار میکنی ی خونه اجاره میکنی نهایتا بعد یکی دو سال خواهرتم میاری پیش خودت.فقط باید از پیش نامادریت فرار کنی .خواهرتم راضی نیست خودتو بدبخت کنی

واااااااااای من ی دخترم ولی کسی جرئت نداره اینطور باهان رفتار کنه .نهایتا با بابام قهر میکنم و به هم ...

ببین وقتی همیشه یک نفر اینجوری باهات رفتار کنه خود به خود تو هم عادت می‌کنی یعنی ضعیف میشی چون کسی پشتت نداری ... راه سختیه برای ضعیف نبودن 

یه خواهردارم۱۴سالشه بخاطر اون وایستادم میترسم اذیتش کنه  خودش دوتا بچه داره یه پسر ودختربهشون م ...

کاش منم برادری مثل تو داشتم...

خواهرت هم سن منه...حتی تصورش هم سخته که چی میکشین از دستش