بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به اون عفریته مامان میگی؟؟؟؟؟؟؟؟همینه پروش کردی دیگ .چقدر دارم حرررررص میخورم از دستت.بابا از خودت دفاع کن .محلش نذار .باهاش صحبت نکن مگر در مواقع ضروری.برو شهر دیگ مستقل شو خواهرتم میاری پیش خودت.تا کی این سختی و حقارت رو میخوای تحمل کنی؟باید از ی جایی تغییر رو شروع کن بلند شو دیگ
انشالله آجی بحق حضرت زهرا قسم میدگ صبح جنازهموببرن 😭😭😭😭
این چ حرفیه .تو رو خدا اینطور نگو .فک میکنم برادرم اینطور خودزنی کنه قلبم آتیش میگیره با اینکه برادر ندارم .الان مثلا برا خودت و خواهرت زندگی خوبی ساختی؟خواهرتم اذیت میکنه؟ی بار ب زور ب گوش بابات نخونه خواهرت رو شوهر بده هااااا حواست باشه .میگم برو ی شهر دیگ با خواهرت
بنظرت کسی براش مهمه تو دستت رو بریدی؟بابات براش مهمه یا نامادریت؟چرا داری با آینده خودت بازی میکنی؟اصلا اون تیغ که دستت بریدی تمیز و استریل بوده؟تا نری شهر دیگ راحت نمیشی .خواهرتم میبری با خودت نگران نباش برو سریعتر
😔😔😔😔😔😔😭کاش یکی بهم میگفت ایناهمش خوابه دارم خواب میبینم نامادریم اینطوری رفتارمیکنه
فقط بلند شو خودتو نجات بده .انتقالی بگیر برو دانشگاه ی شهر دیگ حتماااا.هر شهری فقط برو برو.خواهرت رو هم ببر.چون اگر بمونه نامادریت ب زور شوهرش میده.ببرش تا بزرگتر نشده و ب اجبار پای سفره عقد بنشوننش