2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف قهبه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16192 بازدید | 123 پست

کار به دعوا ندارم خیلی دیر نیس برای بخاری نصب کردن ایا؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه سریا میان میگن شاید قهوه میخواسته مثبت فکر کن ☹️

عزیزم حتما از قبل باهات مشکل داشته وگرنه همینجوری ک فحشت نداده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بعضیا کلا بد دهن هستن. تو موقعیت دعوا یه طوری جبهه میگیرن انگار که جنگه. فک میکنن باید با تمام وجود به طرف مقابل حمله کنن وتخریب شخصیتی کنن. 

به نظرم اینجور ادما درست بشو نیستن. یا باید تا میتونی موقعیت بحثودعوا و کاهش بدی و تحمل و صبوری کنی. یا جدایی .


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792