awesomedreamer مدیر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 124 عنوان شوهرم بهم گف قهبه😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 16189 بازدید | 123 پست سلام خانوما خوب هستین شوهرم رف وسایل بخاری بخره بیاره بیاد وصلش کنه بعد منم گفتم بزار بشورم بعد دعوا کرد بهم گف قهبه بی حیا منم هیچی نگفتم دارم دیونه میشم انگار باهام دشمنه کدوم شوهر اون حرفو به زنش میزنه اخه😭😭😭 1401/09/29 | 23:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکموام عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2392 نر بی غیرت میگهمرتیکه بددهن نفهم خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88857 پس فردا اول زمستونه بعدشماتازه میخای بخاری نصب کنی میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4992 وامن بودم خودش و خاندانشو قه به میکردم😐وایسادی نکا کردی تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
__ترمه__ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1685 معنیش چیه؟؟مادر ق... هم شنیدم اونم فک کنم این معنی و بده مادر چی؟ کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّللِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
سونیا21 عضویت: 1395/03/24 تعداد پست: 3587 معنیش چیه؟؟مادر ق... هم شنیدم اونم فک کنم این معنی و بده مادر ق... یعنی مادرش اونجوریه.ق... خالی یعنی خودش اونجوریه.البته بلانسبتت استارتر...
فافاری عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2389 قهبه چیه ..یعنی قبیح 🤔🤔🤔 خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105503 یعنی زنآن کاره اهان مرسی گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4686 معنیش چیه؟؟مادر ق... هم شنیدم اونم فک کنم این معنی و بده یجوری میشه هرزه ۱۴۰۴/۷/۱۸
شایلی۸۹۹۸ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 5110 قهبه خالی نشنیده بودم خواسته ب مادرش فحش نده ، مستقیم ب خودش بده.