awesomedreamer مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 124 عنوان شوهرم بهم گف قهبه😭😭😭😭 16191 بازدید | 123 پست سلام خانوما خوب هستین شوهرم رف وسایل بخاری بخره بیاره بیاد وصلش کنه بعد منم گفتم بزار بشورم بعد دعوا کرد بهم گف قهبه بی حیا منم هیچی نگفتم دارم دیونه میشم انگار باهام دشمنه کدوم شوهر اون حرفو به زنش میزنه اخه😭😭😭 1401/09/29 | 23:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarasa82 عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 3821 یعنی چی؟ میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105503 معنیش چیه؟؟مادر ق... هم شنیدم اونم فک کنم این معنی و بده گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8745 قهبه یعنی چی اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 میگفتی ننته🫥 هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
آوادان عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2859 معنیش یعنی چی؟ رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
__ترمه__ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1685 یعنی چی کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّللِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
babayedokhtaram عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4323 قهبه چیه😐 میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 معنیش چیه؟؟مادر ق... هم شنیدم اونم فک کنم این معنی و بده یعنی زنآن کاره هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗