2777
2789

فقط نفقه تعلق نمیگیره 

و حکم ازدواج مجدد به همسر میدن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمکین یعنی همسرت از لحاظ جنسی تامین بشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یعنی با همسرت رابطه زناشویی نداشته باشی میگن تمکین نمیکنی ... 

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......
یعنی چ

کجا رو مشکل داری؟ سوالتو واضح بپرس

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تاپیکت با سوالت متفاوته؟ تمکین که میدونی، اطاعت اون مدلی منظوره ببشترولی سوالت چیه ؟

ن میخام بدونم تمکین چیه.   عدم تمکین چیه.  عزیزم.  من مشغله فکری دارم. 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بابا یکی از کاربرا توضیح داد تمکین خاص و عام داره 

زن اگه از خونه شوهرش بی دلیل خارج بشه و تمکین خاص نکنه نفقه نداره 

ولی اگه ثابت کنه که تو خونه امنیت نداره یا شوهرش خودش اونو بیرون کرده می تونه خونه شوهرش نره ولی بازم نفقه بگیره

.
ن میخام بدونم تمکین چیه.   عدم تمکین چیه.  عزیزم.  من مشغله فکری دارم.

می خوای با رسم شکل بگیم خواهر جان اگه ازدواج کردی که می دونی رابطه زن شوهر چیه؟ خوب تمکین یعنی اینکه به همسرت اجازه رابطه بدی عدم تمکینم یعنی اجازه ندی والا واضح تر از این من بلد نیستم توضیح بدم

.