2777
2789
عنوان

آزادی.........‌‌‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 72 پست
اخه وقتی نمیزارن تا سر کوچه برم چجوری برم مشاوره و درمورد این چیزا صحبت کنم😞

با خودشون برو مشاوره هردوطرف حتما باید حضور داشته باشن اگه نمیان از مشاور تلفنی کمک بگیر

واسم دعا کنید🤲🙏
اره هم خرید خونه یا تنقلات برا خودت .. نمیتونی بری کتابخونه ؟ یا گاهی زنگ بزن به دختر خاله یا (کسی ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی بهم کمک میکنه

لطفا اگه راه حل دیگه ایم داشتی بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اخه اونموقع بهم میگن بی حیا و پرده دریده و کلی لفظ بد حتی حس میکنم کتکمم میزنن به قول یکی از ک ...

اگه حرف خونوادت برات مهمه پس کاری نکن ...ولی اگه برات مهمه که ازادی داشته باشی باید یه کاری کرد ..اگر منطقین میتونی باهاشون صحبت کنی قانعشون کنی که منم انسانم احتیاج دارم یه وقتایی تنها باشم و این دلیل بر بدبودن دختر نیست ...من خونوادمم کاریم ندارن ولی مشکلم خواهرمه...اون حرفای بد میزنه بهم پیش خونوادم ...هرکسی یه مشکلی داره

تو این سن و این جور محدودیت کار درستی نیست  استارتر عزیز منم یه مادرم که یه پسر ۱۳ ساله دارم م ...

خوشحالم که شما مادر روشنفکری هستید

ممنونم عزیزم چجوری بهشون بگم بریم پیش مشاوره؟؟

خوشحالم که شما مادر روشنفکری هستید ممنونم عزیزم چجوری بهشون بگم بریم پیش مشاوره؟؟

با مادرت صحبت کن دلایل خودت رو بگو و ازش بخواه دلیل مخالفت یا بیرون رفتنت رو بگه 

بعد بگو چون هیچکدوم نمی تونیم با دلایلمون طرف مقابل رو قانع کنیم و فقط من چون کوچیکترم و احترام شما واجبه همیشه کوتاه میام 

پس مامان به نظرت چطوره با یه مشاور صحبت کنیم و نظرات شخص بی طرف رو تو این مسائل بشنویم،  کسی که به خاطر نوع کارش از همه جور خطرات و عواقبی آگاهی داره  

حالا خودت هم کمی چرب زبونی قاطیش کن 

حواست باشه با لحن خوب و محترم و دوستانه صحبت کنی ، اصلا جبهه گیری نکن و شاکی نشو و صدا تو بالا نبر 

انشااله که قبول میکنه مشورت با مشاور رو عزیزم 

اگه حرف خونوادت برات مهمه پس کاری نکن ...ولی اگه برات مهمه که ازادی داشته باشی باید یه کاری کرد ..اگ ...

ای بابا عزیزم بازم خوبه که خانوادت راضین

خانوادم برام مهمه اما آزادیم مهمتره من فقط یه کوچولو میترسم 

استارتر جون 

واقعا نوع تفکر پدر و مادرت تا این حد خیلی واسم عجیبه 

من سال ۷۶ دانشگاه رفتم اونم یه شهر دیگه 

۴ سال اونجا خونه گرفتم با ۲ تا دختر دیگه 

سالها شهر دیگه ای شاغل بودم دور از پدر و مادرم و مجردی زندگی می کردم 

اینکه تو این زمونه تا حد سر کوچه رفتن خرید یا تایم مشخصی با دوست رفتن به کافی شاپ رو اجازه نمیدن عجیبه