2777
2789
عنوان

آزادی.........‌‌‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 72 پست
استارتر جون  واقعا نوع تفکر پدر و مادرت تا این حد خیلی واسم عجیبه  من سال ۷۶ دانشگاه رفت ...

خوشبحالت عزیزم

اونوقت انتظار دارن من خیلی اجتماعی باشم و بتونم با مردم گرم بگیرم اشک تو چشمام جمع شده بخدا

ممنون عزیزم❤❤ اگر بازم چیزی به ذهنت اومد بهم بگو

فدات گلم.انشالله به اون چیزی که می خوای برسی.😘😘

و یه چیزی اینو همیشه بدون طرز فکر آدما همه چیزشونه.از نظر من بزرگ ترین دارایی یه انسان تفکرات و طرز فکرشه.چون تمام زندگیش تحت شعاع همون طرز فکر شکل می گیره.و اگه می خوای کسی رو تغییر بدی اول باورا و عقایدش رو باید سعی کنی تغییر بدی.و اونم فقط با آروم و منطقی حرف زدن درست میشه‌.سعی کن مهارت صحبت کردن با اطرافیانت رو یاد بگیری و با حقیقت و منطقی حرف زدن تغییرشون بدی.(البته این جا چون داره بهت ظلم میشه میگم باورای پدر و مادرت رو تغییره بده.وگرنه طرز فکر آدما به خودشون مربوطه.)

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم حرفات خیلی بهم کمک میکنه لطفا اگه راه حل دیگه ایم داشتی بهم بگو

فدات گلم 😘❤️  انشالله دانشگاه بری آزادیت خیلی بیشتر میشه و سنتم ک بیشتر بشه دیگه راحت تر اعتماد میکنن بهت و این ک عزیزم سعی کن جلوشون عاقلانه رفتار کنی و حرفای منطقی بزنی که قبولت داشته باشن ..

دختر جنگجو 💪🏻👸
بخدا بازم بهم ازادی نمیدن بهشون میگن رفتم دانشگاه دیگه تنهایی میرم بیرون میگن نه😓

بگو پس درس نمیخونم 😐 برا چی درس بخونم وقتی همه جا قراره پیشم باشید

البته اینجوری فک نمیکنم کارساز باشه ولی

زیاد باهاشون درباره این بحث صحبت کن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
نمیدونم چی بگم واقعا با ی همچین خانواده ای هیچ راه حلی ب ذهنم نرسید

خانواده من واسه من اینجوری بودن واسه خواهرم که الان ۱۸ سالشه اپن مایند شدن

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
خوب باید چیکار کنم یه راه پیش پای من بزارید😔 خانواده من واقعا فکر میکنن این کارشون عالیه اما نمیدو ...

باید کم کم عادشتون بدی 

اول بار دعوا کن گریه کن 

بعد برو اتاقت قهر کن 

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟
ممنون عزیزدلم حق با شماست

🥰🥰❤❤

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//