2777
2789
عنوان

آزادی.........‌‌‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 72 پست
باید یواش یواش به آزادی کاملت برسی مثلا اول تا سوپرمارکت برو برا خرید یا نانوایی ..کلاس ثبت نام کن و ...

اخه الان کنکور و درس پر و بالمو بسته نمیتونم هیچ کلاسی شرکت کنم

یعنی بهشون بگم اگر خرید دارید من انجام میدم بعد منظورتون صبح ها هست؟

عزیزم به نظرم حتی شده یواشکی یه روز برو بیرون ،حتی شده با دعوا و بحث برو ولی عادتشون بده به اینکه کار به کارت نداشته باشن ...منم این مشکلاتو داشتم و دارم ..ولی منم با گریه و بحث بالاخره عادی سازی کردم 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم حتی خیلی وقتا مامانم درو قفل میکرد می‌رفت بیرون تاحالا با دوستام بیرون و تفریح نرفتم  ...

الهی بمیرم واقعا از این اوضاع متنفرم تو این قرن ما باید برای بیرون رفتنمون هم عصاب خوردی داشته باشیم

تو کاری نکردی برای خلاص شدن از این وضعیت؟؟

منم مشکل تورو داشتم انقد اعتماد بنفسم پایین بود یه تاکسی نمیدونستم بگیرم خیلی سخت بود برام اذیت شدم ...

خوشبحالت عزیزم

ولی من خوشم از ازدواج نمیاد مطمئنم هر کسی بیاد سمتم هزار برابر محدود ترم‌میکنه چیکار کنم که بدون ازدواج و این مسائل به خواستم برسم‌نظر شما چیه

دانشگاه دولتی قبول بشی مثلا تهران دیگه باید از پیششون بری.

نمیزارن دانشگاه یه شهر دیگه برم وگرنه من به خدامههه

چیکار کنم که اگر دانشگاه خوبی شهر دیگه قبول شدم بزارن برم با توجه به این همه سخت گیری😞

خوشبحالت عزیزم ولی من خوشم از ازدواج نمیاد مطمئنم هر کسی بیاد سمتم هزار برابر محدود ترم‌میکنه چیکار ...

صبرکن درستو بخون برو دانشگاه دانشگاه که بری بخوای بخوای ازاد میشی

اخه الان کنکور و درس پر و بالمو بسته نمیتونم هیچ کلاسی شرکت کنم یعنی بهشون بگم اگر خرید دارید من ان ...

اره هم خرید خونه یا تنقلات برا خودت .. نمیتونی بری کتابخونه ؟

یا گاهی زنگ بزن به دختر خاله یا (کسی ک قبولش دارن)  بیان دنبالت اجازتو بگیرن بری بیرون بگردی ..دیگه ب مرور عادت میکنن ک بری بیرون 

دختر جنگجو 💪🏻👸
کاش خانواده ها به این درک می رسیدن با این محدودیتا چه ظلمی در حق بچه هاشون می کنن!! البته شاید هم رس ...

دمت گرم

لطفا اسم عذاب دادن به بچه هاتونو محافظت نزارین.........

بنظرت چیکار کنم که از این فضای افتضاح نجات پیدا کنم

طی این مدت یه سری اتفاقا هم برام افتاده که کلا وضعیت روحیم نابوده و دلم میخواد حداقل یه ساعت پیاده روی کنم و حالم جا بیاد تا بشینم کنج اتاقم و هی گریه کنم

و منی که انقدر آزادم و خانوادم کاریم ندارن 

بازم با مامانم دعوا میگیرم چرا نمیذاری من با دوستام مصلا زیاد بیرون باشم🥲

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

تو این سن و این جور محدودیت کار درستی نیست 

استارتر عزیز منم یه مادرم که یه پسر ۱۳ ساله دارم منتها کار خانواده تونو تایید نمی کنم 

شاید بهتر باشه به مادر و پدرت برید مشاوره 

شاید توضیحات و منطق نفر سومی تاثیر داشته باشه 

عزیزم به نظرم حتی شده یواشکی یه روز برو بیرون ،حتی شده با دعوا و بحث برو ولی عادتشون بده به اینکه کا ...

واقعا اخه اونموقع بهم میگن بی حیا و پرده دریده و کلی لفظ بد حتی حس میکنم کتکمم میزنن به قول یکی از کاربرا از بس آزادیو گرفتن ازمون که از همه چی میترسم

بنظرت این کارو بکنم؟؟

دمت گرم لطفا اسم عذاب دادن به بچه هاتونو محافظت نزارین......... بنظرت چیکار کنم که از این فضای افت ...

اول سعی کن بتونی راضیشون کنی برین مشاوره.شاید مشاور بتونه قانعشون کنه با این کارا دارن بهت آسیب می زنن.

و بعد خودت کم کم و آروم آروم نه با داد و دعوا راضیشون کن مثلا تا مغازه ای که نزدیک خونتونه بذارن بری.

از راحت ترین کارا که بیرون میشه انجام بدی شروع کن.ولی نیاز به مشاوره هم دارن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//