2777
2789
عنوان

آزادی.........‌‌‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم وقتی حرف آدمو متوجه نمیشن و تا حالا هم خطایی ازمون سر نزده باید بپیچونیمشون تا بفهمن سخت گیر ...

مشکل من اینه ک نه میزارن با دوستام برم بیرون نه خودشون باهام میان که با هم بریم 

منم گفتم هر جوری دوست دارید من ک میرم دانشگاه از اونورم میرم بیرون با دوستام 

مضکل من اینه ک نه میزارن با دوستام برم بیرون نه خودشون باهام میان که با هم بریم  منم گفتم هر ج ...

ای بابا😕

بنظر منم باید تو روشون وایساد خودشون یه کاری مبکنن که تو روشون وایسی😒

خوب حق داری گلم 

شما از حقوق اولیت توی خانوادت برخوردار نیستی 

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟
خوب چیکار کنم که ازاین وضع خلاص بشم😔

باید یواش یواش به آزادی کاملت برسی مثلا اول تا سوپرمارکت برو برا خرید یا نانوایی ..کلاس ثبت نام کن و بزرگتر ک شدی ۲۰ اینا دیگه  نمیتونن زیاد کنترلت کنن 

دختر جنگجو 💪🏻👸
خوب حق داری گلم  شما از حقوق اولیت توی خانوادت برخوردار نیستی

خوب باید چیکار کنم یه راه پیش پای من بزارید😔

خانواده من واقعا فکر میکنن این کارشون عالیه اما نمیدونن که اینجوری منو از محیط خانواده زده میکنن

کاش خانواده ها به این درک می رسیدن با این محدودیتا چه ظلمی در حق بچه هاشون می کنن!! البته شاید هم رسیدن اما تفکرات قدیمیشون و تعصبات الکیشون اجازه ی آزاد گذاشتن بچه هاشون رو بهشون نمیده!!

پس فردا بچه هاشون برن تو جامعه چه جور می خوان از حق خودشون دفاع کنن؟؟ یا اصلا چه جور ارتباط اجتماعی بر قرار کنن؟؟ 

یه دختری تو فامیلمون هست ۳۲ سالشه همیشه می بینم یا تو خونه اس یا با مادرش میاد بیرون.و خجالتیه.چون محدودش کردن.و اصلا هم فکر نمی کنن در حقش ظلم شده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//