2777
2789
عنوان

بارداری وفوت عزیزترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 53 پست
روح پدرت قرین رحمت عزیزم🖤....به این فکر کن جای پدرت خوبه این راهیه که هممون یه روزی میریم تو اولین ...

من نصیحت پذیرم وکاملاحرفهای ادمهای باتجربه روگوش میدم اما خب تووضعیت بدیم نمیدونم چراولی۳تاخواهریم یه برادر ازهمه بدترمن خودموداغون کردم بیشترموهام سفیدشدتمام خونوادم توشمالن من وشوهرمو یه دونه دخترم توی تهران خراب شده

همین داره میسوزونه منو

پدره منم دقیقا ۳ماهه فوت شده ناگهانی با ایست قلبی فک کن سالم بود میچرخیید یهویی قلبش درد گرفت و۲شب ف ...

الهی بگردم😔پدر منم همینطور سالم و سرحال اومد خونه‌ی من نتونست بیاد بالا گفت حالم یجوریه بردمش دکتر گفتن ببر بیمارستان من بخاطر بچم برگشتم خونه همسرم اومد دنبال بابام برد پدرمو بیمارستان بابام ایست قلبی کرد از دستمون رفت من نمیدونستم گفتن بستری شد فکر کن همه میدونستن جز من.فرداش همه با لباس مشکی اومدن خونم تو تصور کن من زمین و زمانو چنگ میزدم😭خواهرام شوهرم مادرم بچه خواهرم همه روی پدرمو بار آخر دیدن بقلش کردن من حتی نتونستم ببینمش دلم نمیومد دوست نداشتم باور کنم پدرمه.بهمن میشه دو ساله بابام رفته یک روزم نشده به یادش اشک نریزم خدا صبرت بده درد من کم نشد امیدوارم از شما کم بشه تا عذاب نکشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتش کنه عزیزم چجوری کناراوندی منم ۳ماه ناگهانی پدرمو ازدست دادم هنوز توشوکم هنوز باورندارم که ن ...

من نتونستم کنار بیام دلم براش تنگ شده .هنوز شماره تلفنش تو گوشیمه گاهی زنگ میزنم بهش خاموشه فقط گریه میکنم .لباس هاش رو بغل میکنم میبوسم واشک میریزم.نمیدونم سراغش رو از کی بگیرم سردرگمم .ولی چه کنم ک دستم ب جایی نمیرسه چند ساعت با شهر خودم فاصله دارم حتی سر قبرش نمیتونم برم ک دلم آروم بگیره .بزرگترین حسرت زندگیم دیدن پدرم تو خوابه .ولی گذر زمان ومشکلات باعث میشه نسبت ب روز وماه های اول سرد تر بشی ولی هرگز فراموش نمیکنی.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الهی بگردم😔پدر منم همینطور سالم و سرحال اومد خونه‌ی من نتونست بیاد بالا گفت حالم یجوریه بردمش دکتر ...

خدارحمتش کنه خدا به دلت ارامش بده

منم شهرعریبم دوروز فاصله دارم تاحتی سرخاکش برم 😔 سخته خیلی سخته خدا نصیب نکنه دردبزرگیه😔🖤

من نتونستم کنار بیام دلم براش تنگ شده .هنوز شماره تلفنش تو گوشیمه گاهی زنگ میزنم بهش خاموشه فقط گریه ...

خدارحمتش کنه عزیزم خدا به هممون صبربده وبه دلمون ارامش دردبزرگیه ازدست دادن عزیزان 🖤

باورت میشه تنهاچیزی که آرومم میکنه عکس وفیلم پدرمه خیلی عذاب میکشم بانگاه کردنشون امادلتنگیم کمترمی ...

عزیزم😔هرچی که فکر میکنی حالتو خوب میکنه انجام بده من به هیچ عنوان نمیتونم برم دیدن پدرم ولی خواهرم برعکس من اگه هر پنج شنبه نره حالش بد میشه من عکس و فیلم پدرمو میبینم دیوونه میشم ولی مامانم نبینه دق میکنه ببین خودت با چه کاری راحتتری آرامش داری همون کارو بکن.من کاملا درکت میکنم

اسی بزار عکس خواهرزادمو برات بزارم ببین باباش ۳۷ساله بود ایست قلبی کرد هنوز ی سال نشده فوت شده بخدا منم پدرم شوهر خواهرم برادر شوهرم وخواهرشوهرم رو تو ی سال از دست دادم داغونم بخدا 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خدارحمتش کنه عزیزم خدا به هممون صبربده وبه دلمون ارامش دردبزرگیه ازدست دادن عزیزان 🖤

الهی آمین .ممنونم عزیزم

خدارحمتش کنه عزیزم چجوری کناراوندی منم ۳ماه ناگهانی پدرمو ازدست دادم هنوز توشوکم هنوز باورندارم که ن ...

سر منم اومده بعد چند سال هنوز نتونستم کنار بیارم در کنار مشکلات زندگیم جوری شد که مجبور به مصرف ارامبخشها شدم

منم مثل توام بخدا حالم خوب نیست بابا شهریور فوت شد داییمم جون بود درگیری مریضی مهر فوت کرد دوتا مصیب ...

بابای من خیلی ادم مهربون بچه دوست خاکی ساده باگذشت وشوخ طبعومردمی بودهیچکس نیومدنگفت این خدابیامرزدلموشکونده انقدتوختمش جمعیت زیادبودکه فکرکردیم بازیگری آدم.معروفی چیزی فوت شده

اخ اخ دلم برای خنده هاش دستاش شوخیاش صحبتاش طرزراه رفتنش

خدایابه دادم برس😭

روحش شاد 🕊️

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊