2777
2789
عنوان

بارداری وفوت عزیزترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 53 پست

خداوند پدرتو رحمت کنه عزیزم.    به این فکر کن که غم و ناراحتی روی اعصاب اون طفل معصوم تاثیر میزاره و در آینده ممکنه پرخاشگری کنه.   برای آرامش روح پدرت قرآن بخون عزیزم تا خودتم آروم بگیری

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت تسلیت میگم روحشون غرق نور و آرامش🩶نبود پدر درد بدیه مخصوصا تو شرایط شما سعی کن از عکسا و فیلمای پدرت دوری کنی سرتو گرم کن تنها نمون ببشتر برو پیش کسایی که حالتو خوب میکنن خوب استراحت کن  یه دوش بگیر ذهنتو منحرف کن خدا صبرت بده

فقط گذر زمان میتونه کمکت کنه .هرگز داغ پدر فراموش نمیشه ولی سرد تر میشه من ۸ساله پدر عزیزم رو ناگهانی از دست دادم .هرروز هرشب ب یادشم .چه میشه کرد تقدیر روزگار قسمت...هرچی بود کار خودش رو کرد .

خدا بهت صبر بده .روح پدرت شاد.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

روح پدرت قرین رحمت عزیزم🖤....به این فکر کن جای پدرت خوبه این راهیه که هممون یه روزی میریم تو اولین کسی نیستی که پدرتو از دست دادی آخرینم نیستی پس باید مثل بقیه انسان ها قوی باشی عادت کنی چون خودت قراره مامان بشی و تکیه گاه یه کوچولو❤سعی کن کمتر بهش فکر کنی خودتو مشغول کن عزا رو هرچقدر سنگین بگیری سخت تره

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
فقط گذر زمان میتونه کمکت کنه .هرگز داغ پدر فراموش نمیشه ولی سرد تر میشه من ۸ساله پدر عزیزم رو ناگهان ...

خدارحمتش کنه عزیزم چجوری کناراوندی منم ۳ماه ناگهانی پدرمو ازدست دادم هنوز توشوکم هنوز باورندارم که نیست توخیالاتم زنده اس باورندارم نبودنشو

بهت تسلیت میگم روحشون غرق نور و آرامش🩶نبود پدر درد بدیه مخصوصا تو شرایط شما سعی کن از عکسا و فیلمای ...

باورت میشه تنهاچیزی که آرومم میکنه عکس وفیلم پدرمه

خیلی عذاب میکشم بانگاه کردنشون امادلتنگیم کمترمیشه

خدارحمتش کنه عزیزم چجوری کناراوندی منم ۳ماه ناگهانی پدرمو ازدست دادم هنوز توشوکم هنوز باورندارم که ن ...

من کنارنیومدم ۳ماهه ازدنیارفته ولی باورم نمیشه

نمیدونم چطوری اروم بگیرم قران میخونم فاتحه میفرستم امادلتنگیموچیکارکنممممم😭😭😭😭

من کنارنیومدم ۳ماهه ازدنیارفته ولی باورم نمیشه نمیدونم چطوری اروم بگیرم قران میخونم فاتحه میفرستم ا ...

منم مثل توام بخدا حالم خوب نیست بابا شهریور فوت شد داییمم جون بود درگیری مریضی مهر فوت کرد دوتا مصیبت مامانم که نابود شد شوهرش فوت شد برادرش فوت شد هردو ۵۲ ۵۳ سال بودن

خداپدرتو رحمت کنه بارداری رو بچت اثرمیزاره بعدا یه چیزی میشه پشیمون میشی بخدا بالاخره مرگ حق بوده نمیدونم چی بگم من همش فک میکنم بابام رفته مسافرت وکار سرگرمه اینجوری خودمو اروم میکنم مخصوصا که تشوهر غریبم هستم😔