2777
2789
عنوان

هیدروکینون

57 بازدید | 15 پست

کسی هست استفاده کرده باشه؟

دکتر واسه جای جون پشت کمرم داده

ولی من وارم واسه یه لک قهو های زیر بغلم استفاده میکنم

نمیدونم کارم درسته یا نه

یه لک قهو ه ای انگار ضخیمه زیر بغلم داره یه لایه خیلییی نازک دارم میکشم روش نمیدونم خوبه یا نه🥲

هیدروکینون فقط تولید رنگدانه پوستو میاره پایین

کار خاصی نمیکنه

زیاد هم استفاده بشه کلا سلول هایی که رنگدانه تولید میکنن میمیرن

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا بهتر بود همون اول به دکتر میگفتی میخوای زیر بعل استفاده کنی وجواب درست میگرفتی

دوما بهتر نزنی زیر بغل غده های لنفاوی داره هر چیزی رو نباید استفاده کنی احتمال تورم غده ها وجود داره

چرا ضدلک استفاده نمیکنی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اولا بهتر بود همون اول به دکتر میگفتی میخوای زیر بعل استفاده کنی وجواب درست میگرفتی دوما بهتر نزنی ...

کاملا نمیزنم زیر بغلم انگشتم در حدی که چرت بشه فقط میزنم لک به اندازه یه بند انگشتمه

خوب الان این لک قهو ای من و میبره؟ من شنیدم لایه برداری میکنه

لایه برداری نمیکنه

تجمع رنگدانه ها تو بعضی نواحی که جای زخم و ایناست باعث میشه لک قهوه ای ایجاد بشه ، وقتی رنگدانه تولیدش متوقف بشه لک هم میره.

اگه لک در اثر زخم ایجاد شده میبره.

اگه کلا بوده یا بخاطر عرق کردن و ایناست نمیبره

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

لایه برداری نمیکنهتجمع رنگدانه ها تو بعضی نواحی که جای زخم و ایناست باعث میشه لک قهوه ای ایجاد بشه ، ...

لک در اثر تیغ بوجود اومده من فکر میکنم !

ولی تو نت زده بود پوست و نازک میکنه!

کاملا نمیزنم زیر بغلم انگشتم در حدی که چرت بشه فقط میزنم لک به اندازه یه بند انگشتمه

حتی بعضی ها به زینک حساسیت نشون میده زیر بعلشون متورم و دردناک میشه من جای شما بودم نمیزدم حتی برای پوست صورت هم وقتی هیدروکینون میزنی باید مراقبت از پوست چند برابر بشه

نمیدونم چی بزنم خستم شد از این لک و تیرگی زیر بغلمگفتم یه ۳ هفته از این استفاده کنم کمرنگ تر بشه بعد ...

ضدلک تاثیرش خیلی بیشتره به نظرم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید