2777
2789

بچه ها من درسم خوبه خیلیم علاقه دارم به درس مطمعنم بلخره توش موفق میشم

قبلا با یکی بودم قصدمان ازدواج بود اون موقع دبیرستان بودم اما بخاطر درس نتونستیم ب توافق برسیم الانم دیگ میرم دانشگاه رشتمم حقوقه باز یه ماهه با ی پسری اشنا شدم اونم درس نمیخونه ازش خوشم میاد ولی کی میشه باهم باشیم من درس میخونم اون کلا با من فرق داره نمیدونم امشبم گفتم حرب نزنیم هردوتامونم ناراحت شدیم هدفم وکالته میگ من با درس مشکل ندارم ولی مگ میشه من فردا اگ شدم وکیل چی خودش کنار من ناراحت میشه نمیدونم شایدم بیش از حد فکر میکنم ب ایندهه

فقط لطفا مسخره نکنید و نظر بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم تجربه داری؟

اره خیال داشت ابم نخورم همش واسه اون وقت بزارم...یاد یه جوکی‌افتادم ک حقیقت هم هست میگفت واقعا ازدواج میکنید که پیشرفت کنید من با یکی دو ماه دوست شدم ده سال از زندگیم عقب افتادم😐😂شما باید با کسی ک شرایطش باهات جور‌باشه اوکی شی تازه وکیلم بشی که خیبلی موقعیت های بهتر و لول بالاتری ب پستت میخوره...

الان با نیسان گردو میفروشه

من بودم با عقل الآنم که دارم 

اصلا با چنین آدمی وارد رابطه نمی‌شدم 

کار بدی نمیکنه اونم بنده خداست 

ولی با معیارهایی که تو داری جور در نمیاد 

تو هم فعلا دانشجو هستی ۱۰۰ درصد معلوم نیس وکیل بشی یانه 

خودتو وکیل ندون فعلا مراحل سختی داره 

ولی اگه برنامت اینه وکیل بشی نه چنین آدمی مناسب نیس

الان با نیسان گردو میفروشه

عزیزم دنیای شما متفاوته 

وقتی برا ایندت یه هدف خاصی رو مشخص کردی وارد این رابطه های سمی نشو 

من خودم گفتم شغل مهم نیس اخلاق مهمه خودم معلمم شوهرم تولیدی داشت اصلا نمیفهمید من دارم چی میگم🤦‍♂️

اصلا حرف مشترک نداشتیم 

کلا نه من تو باغ اون بودم نه اون تو باغ من

تهشم داریم جدا میشیم

بیخیالش ولش کن 

نه اونو وابسته کن نه خودتو

من بودم با عقل الآنم که دارم  اصلا با چنین آدمی وارد رابطه نمی‌شدم  کار بدی نمیکنه اونم ...

درسته خودمم دقیقا همین دیدگاه شمارو دارم خداشاهده اصن اونجور نیستم ک بگم وکیل قراره بشم و فلان و ... ولی خب بلخره آدم باید ی هدفی داشته باشه و ب امید اون زندگی کنه