2821
2789
عنوان

تجاوز

789 بازدید | 25 پست

در مورد تجاوز، دوستان سوالاتی دارن. من به دلایل شغلی، اطلاعات زیادی در این خصوص دارم. اگر کسی کمک بخواد، میتونم راهنمایی کنم. لطفا نپرسید شغلم چیه و چرا و چطور این اطلاعات را دارم. چون احتمالا رصد میشم، نمیتونم توضیحات شخصی و خصوصی در اختیارتون بذارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا دوستان میپرسن مجازات متجاوز چیه؟ آیا متجاوز اعدام میشه؟ من در مورد ماده قانونی و قوانین صحبت نمیکنم... فقط تجربه م را بشما منتقل میکنم. بستگی داره متجاوز همسر داشته باشه یا نه. به همسرش دسترسی داشته باشه یا نه. شرایط تجاوز چطور باشه. تقصیر بزه دیده چقدر باشه. چقدر بشه ثابت کرد که به عنف بوده. وضعیت روانی متجاوز چطور بوده. 

اثارش تا چندوقت میشه تشخیص داد

دو نوع آزمایش هست. یکی معاینه اولیه ست. اگر لباس زیر آلوده یا دستمال آلوده هم هست، ببرید و به پزشکی قانونی تحویل بدید. معاینه اولیه باید ظرف 72 ساعت از زمان تجاوز باشه. توی بررسی اولیه، فقط وضعیت بکارت و اینکه دخول از پشت یا جلو صورت گرفته و اینکه آیا با خشونت همراه بوده یا نه را بررسی میکنن. توی بررسی ثانویه که آزمایش دی. ان. ای. از شاکی و متهم گرفته میشه، میشه فهمید که آیا بزه دیده توسط این شخص مورد تجاوز قرار گرفته یا خیر.

دو نوع آزمایش هست. یکی معاینه اولیه ست. اگر لباس زیر آلوده یا دستمال آلوده هم هست، ببرید و به پزشکی ...

یعنی اگ ما با یکی رابطه داشته باشیم تجاوز منظورم نیس

بعد۷۲ساعت دیگه نمیشه تشخیص داد!

حداقل یک لایک بکنین بفهمم زنده این پست که نمیزارین  
مجازاتش چیه؟

مجازاتش را توضیح دادم. بستگی به شرایط داره و مورد به مورد فرق میکنه. اکثرا 99 ضربه شلاق و احتمالا یه مجازات تکمیلی مثل اقامت اجباری توی یه منطقه محروم یا بد آب و هوا.