2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 25 پست
یعنی اگ ما با یکی رابطه داشته باشیم تجاوز منظورم نیس بعد۷۲ساعت دیگه نمیشه تشخیص داد!

این سوال شده برام تو ذهنم

البته منظورم از پشته  

حداقل یک لایک بکنین بفهمم زنده این پست که نمیزارین  
فرد تجاوز شده بعدا حال روحیش خوب میشه؟

خب بستگی به خود اون شخص و اطرافیانش داره. ولی اغلب به جلسات روان درمانی نیازه. گاهی خانواده ها خیلی کمک کننده هستن و گاهی فقط به مشکل دامن میزنن. شخصیت افراد متفاوته. اینکه چقدر زمان ببره ترمیم بشن، به خیلی فاکتورها بستگی داره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این سوال شده برام تو ذهنم البته منظورم از پشته    

خب ببین عزیزم، ببخش صریح میگم. مقعد را معمولا افراد مکرر شستشو میدن. آثاری نمی مونه. ولی اگر لباس آلوده دور ریخته نشه، میشه بعدها با آزمایش دی. ان. ای. روی لباس تشخیص داد. 

چرا با آزمایش دی. ان. ای. احتمال تشخیص هست. 

من همسرم بهم تهمت زده ک با کسی رابطه داشتم برای همین برام سوال بود اگ از طرف دادگاه من مجبور بشم برم پزشکی قانونی میفهمن من رابطه داشتم یانه

حداقل یک لایک بکنین بفهمم زنده این پست که نمیزارین  

بیشتر متجاوزین ترجیح میدن به افرادی که با اونها دوستی و آشنایی قبلی دارن تجاوز کنن. یعنی تجاوز به افراد آشنا برای متجاوزین لذت جنسی بیشتری داره. بنابراین اول با سوژه رابطه دوستی برقرار میکنن

چطور به پسربچه ها اموزش بدیم که این تجربه تلخ رو تجربه نکنند به هیچ وجه من الوجوه؟؟؟

فکر میکنم والدین باید اونقدر با بچه شون صمیمی باشن که بتونن در سنین قبل از بلوغ مفاهیم اولیه مراقبت جنسی را به فرزند یاد بدن. کارتونهایی هم در این زمینه هست که کمک میکنه. محیط را هم باید برای بچه امن کرد. دوستان بچه را باید رصد کرد. و همیشه باید فوق العاده محتاط و مراقب بود.

میدونستین برای اثبات تجاوز، توی دادگاه از روشهای غیرپزشکی قانونی هم استفاده میشه. معمولترین روش، کنترل تماسها و پیامکهای رد و بدل شده و یا پیامهای داخل رسانه های اجتماعی هست. 

من همسرم بهم تهمت زده ک با کسی رابطه داشتم برای همین برام سوال بود اگ از طرف دادگاه من مجبور بشم برم ...

توی آزمایش دی. ان. ای. بررسی میکنن آیا بجز دی.ان. ای. همسرتون، دی. ان. ای شخص دیگه ای هم توی نمونه برداشته شده، پیدا میشه یا نه. اینطوری تشخیص میدن. اگر حکم برائت صادر بشه، میتونید دادخواست اعاده حیثیت بدید.