2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شماره یه خانم رو دوساله دارم ولی زنگ نزدم اگه بخوای میدم اونی که داده گفته پول نمیگیره فقط اگه تست کردی و مشکلت حل شد بهم بگو خودم هم زنگ بزنم یه مشکل دارم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

[QUOTE=264698596]قویترین دعانویس 👇  سر سجاده بعد نماز از اون بالایی بخواه  دعانویسی کُفر مطلقه ، زیانش ر ...[/QUOTE بله میدونم دعا نویس رو برای چیز بدی نمیخوام 

مشکلت فعلیت حل میشه اما صد تا مشکل بهت اضافه میشه اینو از کسی بشنو که تو کار دعا بوده....

از من باید بشنوإ ...... البته خودم نکردم ،مادرشوهرم انجام میداد 

پدر صاحبش درومد ۱۰ ساله دیدمش 

همششششس از کثافت کاریایی دعا و طلسمش اینجور خوار شد 

اسم دعا میاد تنم میلرزه از بس دیدم این زن چیا سرش اومد 😱

[QUOTE=264698596]قویترین دعانویس 👇  سر سجاده بعد نماز از اون بالایی بخواه  دعانویسی کُفر ...

واسه کار خوبم نباید بخوای عزیزم 

مگ فقط باطل سحر ،اونم فقطططططط عالم و مجتهد و آدم سرشناس این رشته نه دعانویس های شیطانی و از خدا بی خبر 

من شماره یه خانم رو دوساله دارم ولی زنگ نزدم اگه بخوای میدم اونی که داده گفته پول نمیگیره فقط اگه تس ...

بده 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد