hastiix مدیر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 51 عنوان کسایی که ب دعا اعتقاد دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست خیلی ب مشکل خوردم کسی دعا نویس سراغ داره که معرفی کنه لطفاً کارش خوب باشه 1401/09/28 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10775 از من باید بشنوإ ...... البته خودم نکردم ،مادرشوهرم انجام میداد پدر صاحبش درومد ۱۰ ساله دیدمش ... دقیقا همینطور میشه ،من خودم یه مدتی رفته بودم تو کار دعا نویسی ، بعد وارد نبودم برعکس عمل میکرد ، مثلاً برای محبت بود برعکس عمل میکرد ، البته فقط برای خودم فقط انجام میدادمحالا مامانم همش تو خواب حرص میکنه همش بخاطر اون دعاها هست
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 11770 دقیقا همینطور میشه ،من خودم یه مدتی رفته بودم تو کار دعا نویسی ، بعد وارد نبودم برعکس عمل می ... کلا هر دعایی کنی خوب نیس چون خداوند میگ از من نخواسته و از بنده خواسته مثال هست میگن یه خانمی میره پیش پیغمبر میگه من برای همسرم دعای مهر و محبت گرفتم و پیغمبر بشدت ناراحت میشه از دستش
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10775 کلا هر دعایی کنی خوب نیس چون خداوند میگ از من نخواسته و از بنده خواسته مثال هست میگن یه خانمی ... آره شنیدم اینو ، دقیقا همینه همه چی باید از خدا بخوای