2777
2789
من شماره یه خانم رو دوساله دارم ولی زنگ نزدم اگه بخوای میدم اونی که داده گفته پول نمیگیره فقط اگه تس ...

منم درخاست دادم عزیزم

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
از من باید بشنوإ ...... البته خودم نکردم ،مادرشوهرم انجام میداد  پدر صاحبش درومد ۱۰ ساله دیدمش ...

ی خدا نه من یه کسی می‌خوام که موکلشم مسلمون باشه اصلا برای چیز بدی نیست دیگ ببین ب چی رسیدم مجبورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سریع بذار بردار ، منم میخوام، خیلی نیاز دارم

معذرت میخوام ولی نمیتونم جز به استاتر به کسی بدم چون گفتم که مطمئن نیستم ازش و نمیتونم مسئولیت قبول کنم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

معذرت میخوام ولی نمیتونم جز به استاتر به کسی بدم چون گفتم که مطمئن نیستم ازش و نمیتونم مسئولیت قبول ...

چه فرقی داره خب گلم ، دل ما دل نیست مگه؟ داغونم خدا شاهده امروز دکتر اعصاب بودم، چی میشه بدی، ثواب داره

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

دوست عزیز هرروز ۱۰تا آیه بقره بخون ۴قلو بخون دعا بدتر می کنه من چندسال پیش ی مشگلی داشتم یکی بهم آدرس داد رفتم دعا گرفتم تا ۲ماه انقدر حالم بد بود طپش قلب افسردگیه شدید خدا شاهد تا دعارو انداختم رفت حالم بهتر شد دیگه فقطو فقط می رم سمت نماز قرآن

یه دعانویس تهرانی بود بنام رنجبر

سال 97 ازش دعا گرفتم به یه سال نرسیده نه تنها مشکلم حل نشد بلکه مامانمم زمین گیر شد 

منکه هربار دعا گرفتم سنگینی مشکلاتم بیشتر شد  نمیدونم چطور یه عده میگن جواب گرفتن از دعانویش؟؟

عشق الهی هم اکنون برای من و از طریق من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران می آورد  
یه دعانویس تهرانی بود بنام رنجبر سال 97 ازش دعا گرفتم به یه سال نرسیده نه تنها مشکلم حل نشد بلکه ما ...

منم دیدیم جواب گرفتن ولی باید ببینی کارش درسته یا ن

فضولی نباشه مشکلت چیه عزیزم

ممن تازه اومدم زیاد سر درنمیارم از این جا پیامم اومد؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

چه فرقی داره خب گلم ، دل ما دل نیست مگه؟ داغونم خدا شاهده امروز دکتر اعصاب بودم، چی میشه بدی، ثواب د ...

پیام دادم اومده؟