2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 45 پست

حالا مادرت دقیقا نزدیک عقد یادش افتاده که سنت کمه😒

پسره حق داشته ,شایدم نتونه صبرکنه ,نخوادصبر کنه, لج کنه

توقع زیادی داری ,دختر سنش کم باشه خاستگار راه نمی‌دن 

چجوریه تا عقد رفتی اونم خونه گرفته وسیله چیده اینا الان یادشون افتاده مخالفت کنن!

خودتم نخواستی از دستش بدی گفتی بزار یکمم بگذره بعد 

مگه بازیچه ست 

اینکه با چه شخصی ازدواج کنی  مهم تر از اینکه چه زمانی ازدواج کنی  درسته.؟؟؟

اره درسته

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه با چه شخصی ازدواج کنی  مهم تر از اینکه چه زمانی ازدواج کنی  درسته.؟؟؟

برا‌همین خداروشکر از زندگیم راضیم.فقط سختی هایی کشیدم که میتونستم مثلا‌تو 25 سالگی تحملشون کنم و اینقدر اذیتم نمیکرد سختی ها دیگه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

اسی عزیزم حتی اگ میگفتی تو ۱۸ سالگی ازدواج کردی هم بهت نمیگفتم بد کردی ولی به نظرم بدون رضایت پدر مادرت هیچ کاری نکن اگه مادر پدرت رضایت میدن تو همین سن هم اگه خیلیی دوست داری ازدواج کن به هر حال شاید در آینده حسرت این که کاشکی به عشقت رسیده بودی رو داشته باشی همینطور که بعضی کاربرا میگن بعد ازدواج حسرت میخوری ای کاش دیر تر بود

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
نه عقد نکردم  گفتم یه مدت صبر کنیم انشاالله که مامانم راضی بشه ولی اگر نشد بدون اون عقد می کنی ...

شاید بهت بربخوره ولی اشتباهت اینجاست ک مادری ک اینهمه زحمتتو کشیده و ب ازدواجت راضی نیست و صد البته صلاح دونسته رو می‌زنی کنار به یه پسر ۲۳ ساله که هنوز عقلش اونقدرام کامل نشده برا زندگی مشترک می‌گی عیب نداره دفعه دیگه بدون مادرم عقد می‌کنیم

پس چرا این بار نکردی ؟می‌کردی خب فرداهم سرکوفتش رو مادر گرامیش میزد مطمئن باش

اصلا قصد نصیحت ندارم .فقط تجربه ی شخصی خودمه که زخم خورده ی ازدواج زود هنگام واحساسی شدم .درسته همه زندگیا مثل هم نمیشه ولی ب هرحال استفاده از تجربه ی دیگران ب درد میخوره عزیزدلم  . درسته زندگی شخصی خودته .ولی  خواهشاً عجله نکن .قبل بیست سالگی تصمیم فقط احساسی هستش .عقل و منطق درست کار نمیکنه واحساس غلبه داره .من نمیگم  .علم  روانشناسی با قطعیت میگه ..پدر و مادر صلاح بچه شونو می‌خوان .تجربه ی والدین بیشتر فرزنده .آینده نگرن وهم جوانب رو در نظر میگیرن .تجربه دارن . .فک می‌کنی عاقلانه تصمیم گرفتی .ی روزی متوجه میشی .من خودم زیر بیست ازدواج کردم .با رضایت پدرومادرم .ولی الان پشیمانم .کاش کاش یکی منو نصیحت میکرد .مانعم میشد .‌ت.جربه شو بهم می‌گفت عمر وجوونی تکرار نمیشه .