2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 45 پست

بدون خانوادت عقد بشی که چی بشه😐

واقعا مادرت کار درستی کرده نذاشته ازدواج کنی خیلی بچه ای

مگر چه کیس عالی و بی نقصی باشه که بگی شاید دیگه پیش نیاد ولی بازم ریسکه زندگی پر از چالشه بدون خانواده و حمایتشون خوشبختی رو حس نمیکنی

سرزمین عجایبه اینجا 👁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون خانوادت عقد بشی که چی بشه😐 واقعا مادرت کار درستی کرده نذاشته ازدواج کنی خیلی بچه ای مگر چه ک ...

عقد بشم که به عشقم زندگیم همه کسم برسم

البته الآنم به حرمت مادرم ۲ سال صبر می کنم

چند سالشه ؟  چه مدت با هم هستید ؟

۲۳ سالشه 

تا قبل از اینکه بیاد خواستگاری ارتباط زیادی باهم نداشتیم ولی بهم گفته بودیم همو دوست داریم 

پدر و مادرش از دوستای خانوادگی مون هستن طوری که همه‌ی فامیل های من خاله و عمه و ....... همه کس و کار اونو میشناسن 

هر روز خونه همه دیگه بودیم و با هم مسافرت های خانوادگی می رفتیم .......

بابام هم همچین راضی نبود ولی گفت میام امضا میدم که به زور خونه من نمونی  خودم ۱۸ شوهرم ۲۳  ...

علت مخالفت کاملا منطقیه.منم همون سن ازدواج کردم.پشیمون نیستم ولی کاش دیرتر این اتفاق میافتاد

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
علت مخالفت کاملا منطقیه.منم همون سن ازدواج کردم.پشیمون نیستم ولی کاش دیرتر این اتفاق میافتاد

اینکه با چه شخصی ازدواج کنی 

مهم تر از اینکه چه زمانی ازدواج کنی 

درسته.؟؟؟

اینکه با چه شخصی ازدواج کنی  مهم تر از اینکه چه زمانی ازدواج کنی  درسته.؟؟؟

دوتاش مهمه عزیزم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙