2777
2789
عنوان

تولد ۳۷ سالگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 83 پست

میشه از عروست بکشی بیرون و بزاری زندگیشو کنه؟ چون تو زود ازدواج کردی و بچه دار شدی مقصر اون نیست که همش اونو با زندگی خودت مقایسه می‌کنی 

این کارات باعث میشه پسرت در آینده ازت متنفر بشه نکن مادر من 

البته اگه ناراحت نمیشی بهت بگم مادر !

Am I savage?!
نمیدونم چه گیری هم به این عروس بدبختی داده

خدا صبر بده بهش اگر واقعیه اگرم چاخانه که شبیه داستانه عقل بده 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که چی ؟ مثلا خیلی جوونی؟ شاخ غول رو شکستی زود شوهر کردی ؟

همونی هستی که ب مادر عروست که 50 ساله بود گفتی پیر زن ؟ 

واقعا از خدا و از افکار زشتت بترس .

خیلی حرف دارم که دیگه حوصله ی تایپ کردن ندارم.

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.
حالا که چی ؟ مثلا خیلی جوونی؟ شاخ غول رو شکستی زود شوهر کردی ؟  همونی هستی که ب مادر عروست که ...

اره همونه

اگ ننویسه مادر پس چی بنویسه مادری خیرسرت

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خب پس برای من سنگینه روی کیک بنویسن مادرم 

اگ دوس نداشتی بنویسه مادرم میخاسی از ۱۵ سالگی اینقد زود مادر نشی ک بدت بیا بت بگن مادرم از وقتی بچه دار شدی مادر شدی 

خدایا شکرت

ببخشید ولی احساس کمبودمیکنی چون بچه بودی وازدواج کردی وبچه دارشدی حالا داری سرعروس بیچارت خالی میکنی خدابداداش برسه 

خوب چراپدرمادرا بچه شونو سرموقع شوهرنمیدن که انقد حسرت بدل نباشن بچگیشونو کنن نوجوونی جوونی بعدشوهر

و منی که 38 سالمه و تازه حامله ام 🤐🤐😥😥

بهتر بابا ،بچه که بزرگ باشه ادم حس پیری می کنه

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗