2777
2789
عنوان

تولد ۳۷ سالگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من جوونم‌. پسرم بهش میگه مامانم بچس این معلومه میسوزه خخخخ

گفتید پسر و عروستون همسن هستن

پس درسته دیگه جای مادرش هستین.چه اصراری دارین با کسی که همسن بچه تونه یکی به دو کنید

ایشون جوونه اگه حرفی هم میزنه شما باید با درایت حلش کنید نه اینکه واسه ثابت کردن اینکه جوون هستی باهاش کل کل کنید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
گفتید پسر و عروستون همسن هستن پس درسته دیگه جای مادرش هستین.چه اصراری دارین با کسی که همسن بچه تونه ...

ثآبت کردن نمیخاد خودم نگم همه دیشب میگفتن .. پسرمم ب زنش گف مامانم بچس و فلان عروسم دیگه سکوت کرده بود نگا میکرد فقط

ثآبت کردن نمیخاد خودم نگم همه دیشب میگفتن .. پسرمم ب زنش گف مامانم بچس و فلان عروسم دیگه سکوت کرده ب ...

اوهوم الان مطمئن شدم حق با پسرته خیلی بچه هستی 

روز خوش نی نی👋😊

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آخه من جوونم‌. پسرم بهش میگه مامانم بچس این معلومه میسوزه خخخخ

ببینم تو زیاد از حد احساس جوونی میکنی!!کسی که عروس داره دوماد داره باید خودشو جمع کنه! اگه فکرمیکردی خیلی سنت کمه صبر میکردی بچه هات بزرگ بشن بعدا زن میگرفتی و شوهر میدادی، 

آمادگی نداشتی رفتی دختر مردمو بدبخت کردی همش خودتو باهاش مقایسه میکنی!

اون بچچچچست چرا نمیخوای بفهمی؟

تو با عروس و داماد دیگه جزو پیرا به حساب میای پس هی جوون جوون نکن😒😒

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️