2777
2789
عنوان

تولد ۳۷ سالگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 83 پست
خب پس برای من سنگینه روی کیک بنویسن مادرم 

خب مادری دیگه کوچولو بودی که پونزده سالگی زایمان نمیکردی سی و هفت سالگی داماد و عروس داشته باشی !!!

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین نمیکنم.

من کودک همسری رو قبول ندارم.

ولی شاید خانواده ی این بدبخت ,فقیر بودن . میخواستن زود از شرش خلاص بشن . زود شوهرش دادن که بره . نون خور کمتر.

وگرنه پدر و مادر دلشون نمیخواد دختر بچه شون رو زودی عروس کنن.

حالا ای پز میده .

ایکاش خدا به جای عروس شدن کمی عقل داده بودش .

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

حالا قیافه ت چطوریه ؟ خوشکل و ظریف و ناز و گوگولی هستی که اینقدر پز میدی ؟

توهین نشه .

چون دیدم دختر 17 ساله زشت و بدقوارس .

گفتم تو که 37 سالته و چند تا شکم زاییدی حتما پیر شده چهره و اندامت .

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

عزیزم به نظرم اگر عروس رو مثل دختر خودت ببینی و دوستش داشته باشی و صمیمی باشی، خب خیلی راحت میتونی همین موضوع رو به خودش بگی. 

بگو از این به بعد اگر اسم کوچیکت رو روی کیک بنویسن، خوشحال تر میشی. 

قدر این جشن ها و محبت ها و لحظات خوش زندگی رو بدون و با این توقع ها و کینه ها و ناشکری ها، اینها رو از بین نبر. 

هیچ کس از آینده خبر نداره که چقدر زنده و سلامت و جوان و..... و.... و.... خواهد بود! 

وای ارررره همیشه تاپیک میزنه گیر سه پیچ داده به عروس بیچاره😂😂😂

اره منم چندبار دیدم تاپیکاشونو😂

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...