2777
2789

محض خنده بود اصلا جاری ندارم(خداروشکر😁) دیدم همه با جاری در میفتن گفتم‌منم بزارم بخندیم😁

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

چقدر سایت بی محتواست این روزها

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سایت بی محتواست این روزها

حالا ما یه شوخی کردیم شد بی محتوا😏الان واقعی بود میشد با محتوا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

وای کیلی کیلی خندیدم😐

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

قبل از اینکه پسرت مرد بشه خودت خانم شو😊

دوست داشتین واقعی بود اره☺☺☺☺

حالا ما یه شوخی کردیم شد بی محتوا😏الان واقعی بود میشد با محتوا

کلا بی محتواست .

انگار باید حتما یه تاپیکی بزنیم و زوره 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
خوب شد تورا زد😂😂

نه بخدا ندارم جاری اصلا🙄

دوست داشتین واقعی بود اره☺☺☺☺

نه دوست داشتم به جای خزعبلات یکم زنان کشورم اینروزا کتاب میخوندن اگر هیچکاریم نمیکنن

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

😂😂

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

وای کیلی کیلی خندیدم😐

چرا حس میکنم همتون منتظر دعواهای واقعی هستین😐

نه دوست داشتم به جای خزعبلات یکم زنان کشورم اینروزا کتاب میخوندن اگر هیچکاریم نمیکنن

شما بفرما کتابتو بخون اینجا وقتتو هدر نده حیفی واقعا☺