منم ناشتا و قبل شام شاتره و کاسنی و خارمریم قاطی میکنم میخورم بعد شام هم سرکه سیب ولی نمیدونم ...
خب خوردن ایناکافی نیست.باید پیاده روی بکنی،شوهرمن۹۸کیلوئه،ازخط سبزم اونورتره،بایدبشه۹۳یاکمتر.نان وبرنجتوکم کن.چربی هم نخور.ورزش فراموش نشه،پیاده روی هم کنارش
امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
حتما به یه متخصص مراجعه کنین تا ازمایشات ذخیره تخمدان و تیرویید و پرولاکتین و سونوگرافی بنویسه براتون اینا خیلی مهمن همسرتون هم ازمایش اسپرم بده تا خدای نکرده اگر مشکلی بود زودتر دنبال درمانش باشین
یک بسته خرما(از این شیره ای ها)هسته شو دراوردم و کوبیدم و گردالی کردم بعدم توی کنجد سفید غلطوندم کامل روزی یکی دوتا هردو میخوریم
۴۰ تا تخم مرغ محلی گرفتم که با روغن زیتون و پیاز هرصبح یه دونه میپزم همسرم بخوره خودم تخم مرغای معمولیو میخورم
روزی یک قاشق چای خوری سیاه دانه ی نکوبیده رو با عسل مخلوط میکنم و میخوریم هردو ترجیحا قبل از صبحانه
هم خودم هم همسرم روزی یک فنجان عرق کاسنی میخوریم
روزی نصف قاشق چایخوری گرده ی نخل نر روبا عسل قاطی میکنم میخوریم(گرده ی نخل خییییلی گرونه برا همین من کم استفاده میکنم شما اگه شرایطشو دارین بیشتر استفاده کنین)
گردو_بادام_پسته_فندق (که همشون خام گرفتم )اسیاب کردم حداقل سه قاشق در روز هردو میخوریم
نخودکشمش و مویز رو توی ظرف ریختم و همیشه دم دسته تا هردومون بخوریم (برای اسپرم خیییییلی خوبن مخصوصا کشمش)
انجیر خشک رو تو یه ظرف تو اب گذاشتم هرروز دوتا انجیر با کمی از ابش همسرم میخوره
روغن سیاه دانه از روغن کشیا گرفتم هرروز صبح به شکمم(از ناف به پایین همون رحم و تخمدان ها)میمالم یکی دو دیقه ماساژ میدم و بعدش روش نایلونی چیزی میکشم و از روش هم شال میبندم دور کمرم(البته من از این کمربندایی که پشم شترن قهوه ای رنگن خریدم اونو میندازم)
سه روز اول پریودی تخم هویج دم میکنم میخورم(۱۰۰ گرم بگیرین سه قسمت تقسیم کنین هرروز یه قسمتشو بزارین ده دیقه دم بکشه بخورین) 📍این موردو فقط یک ماه و نهایتا دوماه استفاده کنید 📍
به جای چای هرروز یک فنجان دمنوش آویشن و یک فنجان چای زعفران میخوریم هم خودم هم همسرم
روزی یک پیاله کوچیک سویق گندم میخوریم هردو
روزهای زوج قبل از خواب یک قاشق عسل با کمی پودر دارچین مخلوط میکنم میخوریم و روزهای فرد یک قاشق عسل با کمی پودر زنجبیل
موز_پرتقال_لیموشیرین _اب هویج_انبه_کاهو تا میتونید استفاده کنید
اگر پرولاکتینتون توی ازمایش بالا و یا تو مرز نبود روزی یک فنجان رازیانه دم کنید بخورید(بجز روزهای پریودی)
همسرتون تو سرویس خودش رو حتما با آب سرد بشوره،حمام با اب داغ،سونا و جکوزی ممنوعه همینطور مستقیمایخ گذاشتن و بیش از حدسرد کردن بیضه ها هم ضررداره
حتما هردو لباس زیر نخی و نسبتا گشاد و راحت بپوشید
دوران پریودی به هیچ وجه حمام نکنید(اگه مجبورید کوتاه باشه و حدالامکان روزسوم به بعد باشه)
موقع پریودی بیشتر از ۴ ساعت به هیچ وجه پدبهداشتیتون رو نگه ندارین و عوض کنین برای جلوگیری از عفونت
سعی کنید سردیجات رو حذف کنید از تغذیه تون(مرغ و ماهی و گوشت گاو و برنج و سویا و ماکارونی و لبنیات رو تا جایی که امکانش هس کم کنید اگه کلا بزارید کنار چه بهتر)
****البته من چون قراره یک ماه دیگه ال دی مصرف کنم بخاطر کیستم محدودیتی ندارم و هرروز میتونم بخورم این چیزا که نوشتم رو 📍اونایی که تو اقدامن بعد از روزای تخمک گذاریشون (ترجیحا بعد از ۱۵ سیکل)انقدر گرمی رو نخورن خدای نکرده باعث سقط میشه📍
پوزیشن های سجده و پاها روی شانه ی همسر رو دوستان گفته بودن تاثیرگذاره سعی کنید تو این حالت ها اقدام کنید
بعد از اقدام تا نیم ساعت (نهایتش یک ساعت)از جاتون بلند نشید و حتی تکون هم نخورید (اگر امکانش بود برای محکم کاری پاهاتون رو توشکم جمع کنین یا به دیوار تکیه بدین )
ویتامین e و زینک پلاس روزی یک عدد برای هردو
ویتامین c یک روز درمیان یک عدد برای هردو
اسیدفولیک و ویتامین d1000 روزی یک عدد
حتما روزی نیم ساعت الی یک ساعت پیاده روی کنید (به جزدو سه روز اول پریودی)الانم که هوا سرده میتونید از تردمیل باشگاه استفاده کنید هزینه ای هم نداره
مواد کارخونه ای کنسرو و تن و...و شیرینی های مصنوعی رو هم حذف کنید
مرسی گلم من یه برنامه ای رو براساس تجربه ی قدیمیای سایت و اونا که نتیجه گرفتن نوشتم خودمم تازه شرو کردم برا شمام فرستادم انشالله نتیجه بگیری سوالی هم داشتی درخدمتم💖
حتما به یه متخصص مراجعه کنین تا ازمایشات ذخیره تخمدان و تیرویید و پرولاکتین و سونوگرافی بنویسه براتو ...
ممنون عزیزم همشو استفاده میکنم منم من ازمایش دادم همه چی سالم بود فقط تنبلی تخمدان دارم و همسرم جهش اسپرمش ضعیفه که دکترم گفت بخاطر همینه باردار نمیشی چون خیلیا با تنبلی باردار شدن الان با این ماه میشه دوماه که قرصاشو میخوره همسرم عفونتم داشت دکتر بهش قرص ول من ویتامین ث و برای عفونتش داکسی سایکلین داذ
میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺