2777
2789

من مصرف کردم برای تنظیم قاعدگیم اما جواب نگرفتم یعنی منظم نشد جدا از بارداری دکتر قرصمو عوض کرد گفت کلوموفین استفاده کنم ک قوی تر از اونه الان بهم میسازه و منظمه قاعدگیم

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
من مصرف کردم برای تنظیم قاعدگیم اما جواب نگرفتم یعنی منظم نشد جدا از بارداری دکتر قرصمو عوض کرد گفت ...

من عزیز پریودم منظمه چند دوره لتروزول خورده و با امپول فایده نداشت الان دکتر دوفاستون بهم داده که اگه باردار شدم این قرص به رحم کمک میکنه تا جنینو نگه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیز پریودم منظمه چند دوره لتروزول خورده و با امپول فایده نداشت الان دکتر دوفاستون بهم داده که اگ ...

منکه جواب نگرفتم ان شاالله شما بگیری 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
من عزیز پریودم منظمه چند دوره لتروزول خورده و با امپول فایده نداشت الان دکتر دوفاستون بهم داده که اگ ...

درسته تا ماه اخر بارداری از این قرص مصرف میشه روزی دوتا که بچه رو نگه داره

[QUOTE=264482198]من باردار شدم[/QUOTاز کی خوردی این قرصو؟لتروزولم مصرف کردی؟

والا قرصای دیگه رو یادم نیست اما ماهی که میخاستم اقدام کنم دیگه مصرف و شروع کردم همون ماه باردار شدم من مشکل نداشتم تو بارداری من فقط یبار سقط داشتم 

والا قرصای دیگه رو یادم نیست اما ماهی که میخاستم اقدام کنم دیگه مصرف و شروع کردم همون ماه باردار شدم ...

اها خب به سلامتی منم مشکلی ندارم نه خودم نه شوهرم داره دوسال میشه که اقدام میکنیم ولی بی فایده هست فقط فعلا عکس رنگی نگرفتم