2777
2789
عنوان

سقط ۷ هفته

7886 بازدید | 43 پست

سلام دوستان. از دیشب تقریبا لکه بینیم تبدیل به خونریزی شده. میخواستم بدونم چند روز طول می‌کشه تا سقط بشه؟

چون بچه کوچیک هم دارم و تنهام تو خونه نمی‌دونم دردش رو چجوری مدیریت کنم. اگر کسی تجربه کنه ممنون میشم در اختیارم بزاره.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ۶صبح لک دیدم ۱۲افتاد

فقط همون لحظه میخواس بیفته یه درد شدیدی گرفتم بعدش انگار ن انگار

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مثل درد پریودی هست. نگران نباش

واسه من در کل یکساعت طول کشید.میگرفت ول میکرد...

بعدش حتما سونو برو

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
باید همون موقع لکه بینی شیاف پروژسترون میزاستی و استراحت میکردی البته اگ بچه مشگلی نداشت

شیاف گذاشتم و استراحت کردم ولی توی سونوی بعدی جنین کوچیک تر شده بود. دکتر گفت دیگه شیاف نذارم که راحت دفع بشه وگرنه باید کورتاژ کنم 

مرسی بابت راهنماییت. من طبق پریود ۷ هفته و ۳ روزم ولی توی سونو گفت ۵ هفته و ۱ روز

چون نمتونن تاریخ دقیق لقاح رو دریارن از پریودی حساب میکنن سونو هم بر اساس رشد وپری باهم تاریخ میزنه 

تاریخ اقدامتو اگر داشته باشی عالی میشه من سونوگرافی مجدد ک رفتم تاریخ اقداممو ک گفتم با سن ورشد بچه درست در اومد نگران نباش استراحت کن داروهاتم استفادع کن سوره حجرات برا حفظ جان جنین از سقط وبلا ست 

خیلیا گفتن مثل درد زایمانه برا همین ترسیدم 

مال من مثل درد پریودی شدیدترش

البته طبیعی نیاوردم بگم مثل اونه یانه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من هفته نهم دهم بودم که سقط شد اما تا هفته هفتم رشد کرده بود ظهر خونریزی شروع شد شب دردها شروع شد تا چهار صبح درد داشتم و سقط شد صبحش رفتم سونوگرافی گفت کامل سقط شده و بقایا نداری .خونریزی هم یک هفته در حد یه پریود سنگین داشتم و تموم شد .در واقع چهار پنج ساعت درد شدید داشتم