2777
2789
عنوان

سقط ۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7886 بازدید | 43 پست
چون نمتونن تاریخ دقیق لقاح رو دریارن از پریودی حساب میکنن سونو هم بر اساس رشد وپری باهم تاریخ میزنه& ...

دیگه کار از این چیزا گذشته. جنین من موندنی نیست. دردم هم خیلی شدیدتر شده فقط نمی‌دونم کی تموم میشه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من هفته نهم دهم بودم که سقط شد اما تا هفته هفتم رشد کرده بود ظهر خونریزی شروع شد شب دردها شروع شد تا ...

من خونریزیم تقریبا زیاد شده کمردردم هم دقیقا مثل درد زایمانم شده ولی با شدت خیلللللی کمتر ولی هنوز چیزی دفع نشده. منتظرم فقط تموم شه این کابوس

من خونریزیم تقریبا زیاد شده کمردردم هم دقیقا مثل درد زایمانم شده ولی با شدت خیلللللی کمتر ولی هنوز چ ...

عزیزم‌چی شدی منم شنبه باید سقط کنم خیلی میترسم منم زایمان طبیعی بودم راس میگن مث زایمانه؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
دیگه کار از این چیزا گذشته. جنین من موندنی نیست. دردم هم خیلی شدیدتر شده فقط نمی‌دونم کی تموم میشه&n ...

😔😔😔 تنت سلامت باشه عزيزم 

انشاالله ب زودي يه با داري بي خطر و سلامت رو تجربه كني دوست قشنگم 

نگران نباش انشاالله خدا كمكت ميكنه 

ب نيت خودتو تو دليت اية الكرسي ميخونم معجزه برا خدا هيچ كاري ندارع 

عزیزم‌چی شدی منم شنبه باید سقط کنم خیلی میترسم منم زایمان طبیعی بودم راس میگن مث زایمانه؟

من دیروز سقط کردم ولی خب اصلا درد نداشتم. حتی مثل پریود هم درد نداشتم فقط از قبلش که لکه بینی کمردرد داشتم که یکم از پریود شدیدتر بود ولی لحظه ی سقط هیچی. البته من زعفرون غلیظ دم کردم با نبات خوردم و بعدش هم خونه رو جارو زدم به محض این که که جارو تموم شد دفع شد. 

تاجایی هم که من می‌دونم بعد سقط دمنوش های قاعده آور مثل زعفرون و پونه و تخم شوید و آویشن و... رو اگر بخوریم خیلی بهتره چون باعث میشه اگر چیزی مونده کامل دفع بشه به کورتاژ نرسه کار. سعی کن بعدش خودتو تقویت کنی چون با بدنت با بدن زنی که زایمان کرده فرقی ندارد. کاچی حتما بخور. کمرنگ رو ببند و گرم نگه دار. اگر درد داشتی کمپرس گرم بزار روی دل و کمرت

خانمی هفته ۷ جنین و ساک رو دیدین ؟

ساک که ۵ هفته با سونوی معمولی هم میشه دید ولی من ۷ هفته و دو روز بود رفتم دکتر با دستگاه خودش جنین رو ندید فرستاد سونوی واژینال که گفتن قطب جنینی  هست و ضربان هم داره اما اندازه اش یک هفته کوچیک تر از زمان پریود بود که باز گفتن شاید لقاح دیرتر انجام شده دو هفته بعد رفتم اصلا رشد نکرده بود وضربان نداشت که یک هفته بعدش خودش سقط شد

من اصلا زایمان نداشتم بارداری اولم  بود سقط شد اما امکان نداره مثل زایمان طبیعی باشه چون  خیلی کوچیکه اصلا زیر ۸ هفته جنین قابل تشخیص نیست .از من به اندازه دو بند انگشت بود اونم احتمالا ساک حاملگی بود بافت مانند بود .من چهار ساعتی درد شدید پریودی داشتم . البته من دارو نگرفتم خود به خود دفع شد .خودمم تو اون چهار ساعت همش احساس مدفوع داشتم مرتب میرفتم دستشویی  تا این که دفع شد دردم تموم شد

عزیزم موقع سقط دیدین ؟

اولش دو تیکه لخته خون جگر مانند بود که احتمالا جفت بود بعدش هم یه چیزی مثل بافت پوست به اندازه دو تا بند انگشت که احتمالا ساک حاملگی و جنین بوده من نگاش نکردم .من بلافاصله رفتم سونو که گفتن بقایا نداری و دفع شده

مرسی عزیزم لطف کردی. دیروز سقط شد

الهی بگردمت انشاالله تنت سلامت باشه و ب زودی یه بارداری خوب رو بسلامتی و دل خوش تجربه کنی 

خیلی مراقب جسم و روحت باش خدا بزرگترین و مقتدرترین مطمن باش دوستت دارع 

من دیروز سقط کردم ولی خب اصلا درد نداشتم. حتی مثل پریود هم درد نداشتم فقط از قبلش که لکه بینی کمردرد ...

وای خدا توروخدا دعا کن منم خیلی درد نکشم خیلی درد روحی دارم دگ‌جسمی واویلاس

من اصلا زایمان نداشتم بارداری اولم  بود سقط شد اما امکان نداره مثل زایمان طبیعی باشه چون   ...

پس چرا اینجوری میگن من خودنو واسه درد زایمان اماده کردم😄 ایشالا ک برا منم راحته