2777
2789
عنوان

سقط ۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7886 بازدید | 43 پست
الهی بگردمت انشاالله تنت سلامت باشه و ب زودی یه بارداری خوب رو بسلامتی و دل خوش تجربه کنی  خیل ...

قطعا صلاح و خیرم توی همین بوده. هرچیزی خدا بخواد همون میشه و من خواسته ای بالاتر از خواسته ی اون ندارم. دروغ نمیگم بعضی وقتا گریه م میگیره حال روحیم خوب نیست ولی خب راضی ام

پس چرا اینجوری میگن من خودنو واسه درد زایمان اماده کردم😄 ایشالا ک برا منم راحته

بدن هرکس یه جوره مثلا من سر زایمانم خیلی در کشیدم و اذیت شدم و مطمئن بودم برای سقط هم همینطوره ولی خب اینجوری نبود. البته مطمئن نیستن حلما دفع شده باشه چون همه میگن خیلی لخته و بافت دفع کردن و من فقط یک لخته دفع کردم ولی خب بعدش خونریزیم خیلی کم شد در لکه بینی. اینم شنیدم وقتی خونریزی کم بشه یعنی چیزی نمونده. ولی مطمئن نیستم  شرایطم چجوریه. امروز میرم سونو ببینم چی میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای خدا توروخدا دعا کن منم خیلی درد نکشم خیلی درد روحی دارم دگ‌جسمی واویلاس

ان‌شاءالله راحت دفع بشه درد نداشته باشی و اذیت نشی. امیدوارم حال روحیت هم بهتر بشه. سعی کن خودت رو با هرکاری که میتونی سرگرم کنی که بهش فکر نکنی. اگر همسرت می‌تونه یکی دو روز مرخصی بگیره پیشت باشه هم برای این که استراحت کنی هم حمایت عاطفی.

قطعا صلاح و خیرم توی همین بوده. هرچیزی خدا بخواد همون میشه و من خواسته ای بالاتر از خواسته ی اون ندا ...

میدونم عزیزم چرا باید دروغ بگی این حس هم طبیعیه 

انشاالله تمومی خواسته هات با خواسته ی خدا یکی باشه 

برات از ته دلم ارامش قلبی وحال خوب رو ارزو دارم 

خیلی ممنونم عزیزم. چقدر شما خوش قلب و مهربونیت🌹

زنده باشی عزیزم لطف داری ب من 

برا ارامش قلبت حتما دستتو بزار رو قلبت باتوجه ب معنی ذکر بگو الابذکرالله تطمن القلوب 

قطعا بایادخدایت ک دل ها ارام میگیرد 

ذکر لاحول ولاقوة الابالله العلی والعظیم هم عالیه هروقت گره افتاد ب کارت هروقت موندی انقدربگو تا گره از کارت بازشه

این ذکر ارج وقربش خیلی خیلی بالاس برای خدا 

اولش دو تیکه لخته خون جگر مانند بود که احتمالا جفت بود بعدش هم یه چیزی مثل بافت پوست به اندازه ...

عزیزم منم اینارو دیدم یه پوست سفید که توش لخته خون بود که با اومدنش دردم اروم شد  😔

هنوز خونریزی دارم یک هفتس برم سونویا زوده ؟ دارو هم مصرف کردین برای دفع بقایا و عفونت نشدن ؟ 

دکتر من ماما هیچی ننوشت باید برم متخصص

عزیزم منم اینارو دیدم یه پوست سفید که توش لخته خون بود که با اومدنش دردم اروم شد  😔 هنوز خونر ...

من که نصف شب دفع شد صبح رفتم سونو گفت هیچی نمونده بعد ظهرش هم رفتم دکتر با برگه سونو برام کلی ویتامین و آهن نوشت با آنتی بیوتیک که جلو عفونت رو بگیره من قبل سقط خونریزی نداشتم همون روز شروع شد و سقط شد اما بعدش یک هفته مثل یه پریود نسبتا سنگین خونریزی داشتم . دقیقا یک ماه بعدش هم که دوباره نرمال پریود شدم .

ان‌شاءالله راحت دفع بشه درد نداشته باشی و اذیت نشی. امیدوارم حال روحیت هم بهتر بشه. سعی کن خودت رو ب ...

دقیقا منم چون زایمانم سخت بوده خیلی ترسیدم

خبرشو بده رفتی سونو

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین