2777
2789

مامانم هفته پیش یه خوابی دیده بود که بعد از اینکه زد تو نت و......تعبیرش شده بود مرگ مادر

منم دیشب خواب دیدم مادرم فوت شده و تو خواب بشدت گریه زاری میکردم

شانسی که ارودم با آلارم گوشی بیدار شدم وگرنه تا صبح دق میکردم تو خواب

خانوما کسی تعبیرشو میدونه؟

منم تو این یک ماه سه تا خواب خیلی بد دیدم.فک کنم اون خوابای لعنتیم باز برگشتن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب مرگ اصولا یعنی عمر طرف زیاد میشه و اینکه هر کسیم قرار نیس خواب میبینه خوابش تعبیر بشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خواب مرگ عمر طولانی و گریه همون شادیه شاید شما هم چون مادرت خواب دیده و تعریف کرده تو فکرش بودی خواب دیدی

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
وای چه بد😥 اصلا تو خواب داشتم دق میکردم بیدار شدم انقد ذوق کرده بودم ها

هر خوابی دیده میشه تعبیری نداره گاهی فقط درگیریای مغزه و گره‌هایی که تو زندگیمونه . مغز سعی میکنه برات یه جوری با خواب دیدن راحت ترش بکنه

وای چه بد😥 اصلا تو خواب داشتم دق میکردم بیدار شدم انقد ذوق کرده بودم ها

گاهی خابها هشدار دهنده هستن باید صدقه بدی خطر بیخ گوش مادرت هست.

صدقه بده ن ی بار چندبار.کار خوب انجام بده تا حل شه

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

خواب مرگ عمر طولانیه عزیزم

و گریه هم نشونه شادی و خوشحالی

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱