2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترشکن فوراگه بتونین پیدا کنین عالیه زیرشم نوشته .زن زندگی ازادی ماله خارحه فک کنم

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

تو گوگل سرچ کن امریکایی اولین سایتی که میاد و باز کن

اسمش هست usa v p n 

شکل یه شیره رنگش هم پرچم امریکاست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

اخه کلا التن گوگل پلی بالا نمیاد چجور مبخای دان کنی

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

ستیفون واینا برا ایرانسل خوبه .من هزارتا رو تمتحان کردم نشد فقط فور

من پیداش کردم ولی شیر نبود عقاب بود خودشه؟

برای من شیره

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم