۲۳ سالمه .مادرم...بد ترین و تلخ ترین تجربه عمرم مادر شدنم بود ...خیلی برام دیر هضم و سنگین بود و هست ...ی دختر ۶ ماهه دارم حالت عادی همه فکر میکنن که خوبم میخندم و عادیم ب کارای خونه میرسم و حتی به خودم ولی من از درون نابودم و احساس خوشبختی نمیکنم و هیچ امیدی به اینده ندارم ....شوهرمم ادم خوبیه ولی من هیچ امیدی ندارم احساس پیری میکنم بدنم ک داغون شد رابطم با همسرم درگیر با بچه شده و خیلی از نظر عاطفی کم شده فقط صبح رو شب میکنم و کار خونه و بچه ...
راحت ترین راه خودکشی تضمینی چیه ...که فلج نشم یا روانی درجا بمیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐😐 راه کارش اینه که ورزشو شروع کنی و از فردا برا خودت برنامه بریزی
یه شب نی نیو زود بخوابون با همسرت فیلم ببین و آخرشم... 😁😌
بعدش یه دوش و لالا
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"